MICRONEEDLING

Microneedling is here to stay!

Inmiddels is er wereldwijd bewezen dat een Dermapen behandeling meer is dan een hype, het geeft daadwerkelijk zichtbare en blijvende resultaten. Bij Richmond Skin Clinic werken wij met de Dermapen 4 die marktleider is op het gebied van microneedling. Dermapen is een Australisch medisch ontwikkeld microneedling apparaat.

Microneedling vertraagt aanzienlijk het huidverouderingsproces. Tekenen van veroudering worden zichtbaar verminderd. Microneedling is actief in de onderliggende huidcellen waar collageen en elastine aangemaakt wordt. Dit zorgt ervoor dat de huid zelf aan het werk gaat en er vernieuwing van binnenuit plaatsvindt. Bovendien worden bij een Dermampen behandeling er actieve werkstoffen ingebracht en wordt de beschermfunctie van de huid niet aangetast. Je hebt dus niet te maken met een lange hersteltijd.

De Dermapen werkt gelijkmatig en op de juiste diepte in de huid. Hierdoor is er geen risico op huidbeschadiging. Daarnaast is de behandeling 100% natuurlijk en pakt het tegelijkertijd de oorzaak en gevolgen van huidveroudering aan. Het effect is vrijwel direct zichtbaar en werkt in de weken na de behandeling door. Een algehele verbetering van de huid, geheel op natuurlijke wijze. En dat voel je en zie je. Al na één behandeling.

Door unieke bediending biedt de Dermapen superieure controle waardoor op een extra veilige manier de huid wordt getriggerd om het natuurlijk genezingsproces te stimuleren, wat o.a. resulteert in opvallende verjonging, zichtbaar gladdere huidstructuur en vermindering van (acne-)littekens. De Dermapen behandelingen zijn effectief voor tal van indicaties, waaronder huidverslapping, pigmentverstoringen, rosacea, teleangiëctasieën (couperose), striae, alopecia en nog veel meer.

Anti Aging : De Dermapen behandeling is ontworpen om een veilige en herstellende reactie in de huid te creëren en de natuurlijke collageen- en elastineproductie in de huid te activeren. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen.

Littekenweefsel: De Dermapen 4 is het enige Microneedling apparaat met een speciale littekeninstelling en protocollen voor het herstellen van diepe, atrofische littekens inclusief chirurgische, brandende contracturen, striae en post-acnelittekens.

Pigmentatie: In tegenstelling tot laserbehandelingen heeft de Dermapen geen risico op oververhitting en hypopigmentatie (plaatselijke plekjes zonder pigment), terwijl het de geoptimaliseerde celfunctie bevordert. Dit maakt het een geschikte behandelprocedure voor iedereen die last heeft van melasma en aanleg heeft voor hyperpigmentatie.

Bij Richmond Skin Clinic zijn we altijd op zoek naar behandelingen met de beste resultaten. De ervaring leert dat een combinatie van microneedling, peeling en LED licht veel betere resutaten geeft dan alleen het needlen op zich. Daarom zul je bij onze microneedling behandelingen altijd deze combinatie krijgen. Tijdens de behandeling gebruiken wij een professionele peeling die exclusief door Dermapen is ontwikkeld. Door de microscopisch kleine gaatjes in de huid kunnen de werkzame stoffen nog beter worden opgenomen. Hiermee brengen we de microneedling behandeling tot een next level.

De peelig bestaat uit een speciale blend van actieve ingrediënten die de cel vernieuwing stimuleert.

Mandeliczuur – zorgt voor een egalere skin tone, verbetering van de huid structuur & voor huidverjonging
Melkzuur – werkt zowel aan de oppervlakte als in de diepte van de huid. Het hydrateert de opperhuid en stimuleert de aanmaak van collageen. Bovendien heeft melkzuur een zacht peeling effect. Je huid wordt frisser, egaler, en krijgt een mooie “glow”.
Kojic zuur – dit ingrediënt heeft ook een remmende werking op tyrosinase (pigment) en zorgt tegelijkertijd ook voor een diepere penetratie in de huid van andere ingrediënten.
Retynol – dit is een vorm van vitamine A, een hele mooie voor huid verjonging & littekens. Viatmine B- talg productie te reguleren, oneven skin te egaliseren
Eiwitten peptide – Om rimpels te verminderen en de huid gladder te maken.

Voor de zomereditie gebruiken we geen peeling maar wordt er na het needlen een HYLA ACTIVE 3D SCULPTURED MASK aangebracht. Een innovatief kalmerend katoenen masker welke bescherming biedt voor het behouden van vocht en het repareren van het weefsel na een Micro Needling behandeling. Ontwikkeld voor het gelaat en de hals om te zorgen voor het pure hydraterende effect van hyaluronzuur, stimuleert peptiden en voorziet de huid van zink B5 voor extra bescherming.

Als afsluiting wordt LED licht ingezet. Wij kiezen heel bewust voor LED licht, omdat het veel meer doet dan allen het herstel van de huid bevorderen. LED licht doordringt de huid tot in de dermis en stimuleert daar de matrix proteïnes, zoals collageen en elastine. Het zorgt tevens voor vermindering van ontstekingen, verbetert de circulatie en versnelt wondgenezing. Het LED licht beschermt tegen invloeden van buitenaf en zorgt voor een betere opname capaciteit van producten door de thermische verwarming van huidweefsel.

De behandeling wordt altijd afgesloten met de Cover Recover van Dermapen welke de huid zal camoufleren, beschermen en genezen, zodat je onmiddellijk weer je dagelijkse bezigheden kunt hervatten.

Onze tijd is waardevol en die van jou is dat ongetwijfeld ook. Als je te laat bent op jouw afspraak, verlies je die tijd en is de behandeling dus korter. Annuleren of verzetten van je afspraak kan tot 2 dagen van tevoren. Verschijn je niet op je afspraak? Dan rekenen we jou 70% van de kosten van de gemiste behandeling aan.

MICRONEEDLING
Behandelingen Time Prijs
60 min € 185,-
75 min € 285,-
Maak afspraak
The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

GLOW & GO FACIAL

1 optie
Vanaf € 75,-
Snel, makkelijk en prachtig resultaat? Boek dan de Glow & Go Facial!

FACIALS

5 opties
Vanaf € 45,-
Van tradioionele tot clinische gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

5 opties
Vanaf € 85,-
Je hebt peelings en peelings, welke is geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

2 opties
Vanaf € 185,-
Peeling & Microneedling & LED Light: het gouden trio bij huidverslapping!

BINDWEEFSELMASSAGE

2 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

ACNE

3 opties
Vanaf € 45,-
Acne: een probleem niet alleen voor jongeren! Wij helpen je er graag van af!

DIOLAZE LASER

35 opties
Vanaf € 0,-
Diolaze Laser! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

LUMECCA IPL

17 opties
Vanaf € 35,-
Met onze Lumecca IPL verdwijnen couperose en pigmentvlekken als sneeuw voor de zon!

WAXEN

9 opties
Vanaf € 10,-
100% haarvrij met professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

MANICURE & PEDICURE

10 opties
Vanaf € 7,50
Fluwelen voetjes met prachtige frisse nagels door onze top pedicure en mooie handen met long lasting CND Shellac

INJECTABLES

19 opties
Vanaf € 39,-
Injectables, subtiel en natuurlijk: niemand die het ziet behalve jijzelf!