Dermapen

Dermapen-behandeling is een geavanceerde niet-chirurgische cosmetische procedure die wordt gebruikt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens bij operaties en brandwonden te verminderen. Tevens helpt het bij het genezen van acne littekens evenals verjonging en aanscherping van de huid.

Behandeling met de Dermapen maakt gebruik van meerdere ultrafijne naaldjes om de  huid verticaal te doorboren om talrijke micro-wondjes te creëren. Het natuurlijke genezingsproces en de natuurlijke collageenreproductie van de huid wordt hiermee gestimuleerd. Vergelijkbaar met het effect van een fractionele laserbehandeling maar zonder de downtime. Het maakt het ook mogelijk dat actieve ingrediënten direct in de diepere lagen van de huid worden verdeeld.

Dermapen
Behandelingen Time Prijs
60 min € 125,-
20 min € 75,-
60 min € 375,-
60 min € 675,-
Maak afspraak

Je zult een duidelijke verbetering zien al na de eerste behandeling. Aanzienlijke verbetering zal zichtbaar zijn na vier tot zes behandelingen. De Dermapen kan ook worden gecombineerd met diverse peelings voor een nog beter resultaat.

The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

Prescriptive Peelings

6 opties
Vanaf € 39,95
Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe.

Dermapen

4 opties
Vanaf € 75,-
Helpt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens en brandwonden te verminderen.

Skin Fitness Treatment

3 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

Verwijderen van rode vaatjes en pigmentvlekjes

7 opties
Vanaf € 50,-
Vaatafwijkingen kunnen het gezicht en decolleté ontsieren. Met de Elvii VP laser vermindert of verdwijnt couperose, bloedblaasjes en een spinnetje (spider naevi) in zijn geheel. Couperose kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele gesprongen bloedvaatjes (teleangiëctastieën). De rood of blauw gekleurde vaatjes bevinden zich meestal op wangen, neus en kin en soms ook in deLees verder..

Brow Bar Exclusive

6 opties
Vanaf € 15,-
Onze meest gevraagde schoonheidsservice geeft je prachtig gevormde en volle wenkbrauwen!