DIOLAZE LASERONTHAREN

EINDELIJK VERLOST VAN VERVELENDE HAARGROEI MET DE DIOLAZE! 

SUMMER MIX AND MATCH LASERDEALS!
Gedurende deze zomer kun je gebruik maken van stapelkortingen tot wel 20% op de gehele behandeling. Met onze speciale behandelkop kunnen wij de hele zomer door laserontharen. Ook als je wat meer gebruinde benen hebt! Deze actie loopt vanaf heden tot 21 september 2021. LEES HIER MEER.

In tegenstelling tot traditionele methoden (waxen, scheren en epileer crèmes) zorgt de Diolaze laser ervoor dat je definitief verlost bent van vervelende haargroei. Met traditionele methoden moet je keer op keer de behandeling herhalen terwijl je met de Diolaze laser in een paar behandelingen je haartjes vaarwel zegt. Na 1 of 2 behandelingen zie je meteen al dat de haargroei veel minder wordt en dat je huid prachtig glad en haarvrij is.

WAT IS DIOLAZE?
Diolaze is een geavanceerde laser  behandeling die op een veilige en zachte manier ongewenste haargroei voorgoed verwijdert. Diolaze heeft een groot behandelingsoppervlak waardoor de behandeling comfortabel en snel verloopt. De combinatie van efficiëntie, comfort en snelheid zorgt ervoor dat Diolaze de marktleider is in definitief ontharen met laser. 

DOET HET PIJN?
Diolaze heeft een ingebouwd huidverkoelend oppervlak dat de grootste is in zijn soort. Dit zorgt ervoor dat de behandeling veel comfortabeler is dan bij andere apparaten. Het laserontharen is nagenoeg pijnloos. 

WAAROM ZIJN ER MEERDERE BEHANDELINGEN NODIG?
Net als bij andere laserbehandelingen zijn er een aantal behandelingen nodig om het gewenste haarvrije resultaat te bereiken. Permanent ontharen werkt het best bij haartjes die zich in de volwassen fase bevinden. Echter elk haartje bevindt zich weer in een andere fase. Elke laser behandeling zorgt ervoor dat er minder haartjes terug groeien. Het beste resultaat wordt bereikt na 6 tot 8 behandelingen. Het aantal behandelingen hangt af van de haarkleur, haartype, behandelgebied en huidtype. 

WELKE GEDEELTEN VAN MIJN LICHAAM KUNNEN BEHANDELD WORDEN?
Het laserontharen kan veilig toegepast worden op de volgende probleemgebieden: bikinilijn, benen, armen, borst, rug, schouders, buik, nek, kin, bovenlip en bakkebaarden. Blond haar kan dat ook behandeld worden? Met gewone laserontharingstechnieken en IPL systemen kunnen blonde haren niet worden weggehaald. Ja… er zal hier en daar een blonde haar verdwijnen. Soms is een haar aan de buitenkant blond maar zie je dat het haarzakje donker is. Deze haar kan dan wel degelijk definitief worden behandeld.

WELKE VOORBEREIDINGEN ZIJN ER NODIG VOOR HET DEFINITIEF ONTHAREN?
Voor het laserontharen is het raadzaam om twee dagen voor de behandeling de haren voorzichtig weg te scheren op de plek waar je behandeld wordt. Epileren of harsen wordt afgeraden, omdat het definitief ontharen dan niet werkt, omdat er geen haren in de haarzakjes aanwezig zijn om te kunnen vernietigen. Let op zonblootstelling 2 weken voor en 2 weken na iedere behandeling. De huid kan hierdoor namelijk wat geïrriteerd raken. Neem 3 dagen voorafgaand aan de behandeling geen aspirine/paracetamol of bloedverdunners in.

WAAROM ZIJN DE PRIJZEN VOOR LASER ONTHARING TUSSEN DE VERSCHILLENDE AANBIEDERS GROOT?
Allereerst is het belangrijk om te weten dat IPL en laser ontharen vaak ten onrechte onder één noemer worden geplaatst, terwijl er een groot verschil is tussen IPL en een laser. Het ontharen met lichtflitsen (IPL) is te vergelijken met een lamp, waarbij de straal minder sterk is dan een laser en niet nauwkeurig gericht kan worden.

De Inmode Diloaze XL is een laser en zendt een krachtige straal uit en is zeer doeltreffend. De aanschafwaarde van een laserapparaat of een IPL-ontharingsapparaat verschilt dan ook enorm. Met IPL kan het ontharen goedkoop aangeboden worden, maar zijn er daarentegen meer behandelingen nodig om permanent het haar te verwijderen en kan je uiteindelijk duur of zelfs duurder uit zijn.

VOORZORG

Indien je besloten hebt om tot behandeling over te gaan zijn er een aantal praktische zaken van belang:

· Niet harsen en/of epileren voor de behandeling; de haren mogen niet uit de huid getrokken zijn.
· Voor lichaamsbeharing vragen we je 4 weken voor de behandeling te stoppen met harsen en/of epileren.
· Voor gezichtsbeharing vragen we je 2 weken voor de behandeling te stoppen met epileren en/of harsen
· De huid dient zo blank mogelijk te zijn voor de behandeling. Je moet de zon, zonnebank en het gebruik van zelfbruiningscrème (bronzer) vermijden vanaf 3 tot 4 weken voor de behandeling.
· Gelieve de te ontharen gebieden enkele dagen van tevoren te scheren, zodat er korte stoppeltjes staan.

NAZORG

Na de ontharingsbehandeling is het volgende van belang:

· De huid kan wat rood zien en wat geïrriteerd aanvoelen, zoals bij een zonnebrand. Je kunt eventueel een (ongeparfumeerde) aftersun gebruiken.
· Je dient de zon en zonnebank te vermijden 1 tot 2 weken na de behandeling. De huid kan na de behandeling gevoelig zijn voor UV-licht.
· Wij adviseren om te allen tijde een sunblock (minimaal SPF 30) te gebruiken.
· Om de haarcyclus niet te verstoren dien je de haren niet te harsen of te epileren. Scheren en/of knippen mag wel.
· De haarwortels zijn uitgeschakeld, alleen zitten de haren nog in de huid en vallen bij het vernieuwen van de huid vanzelf uit. Daardoor kunnen de stoppels nog enige tijd zichtbaar zijn, alsof er niets gebeurd is. Na 1 tot 4 weken zullen de behandelde haren echter uitvallen.

GRATIS PROEFBEHANDELING DIOLAZE LASERONTHAREN

Veel mensen hebben teleurstellende ervaringen met het verwijderen van ongewenste haartjes. Vaak wordt IPL gebruikt wat niet zo effectief is als een Laser en hierdoor verlies je het vertrouwen in de behandeling. Om je eventuele twijfels weg te nemen, bieden we een gratis proefbehandeling aan met onze Diolaze Laser. Deze proefbehandeling zal bestaan uit een demonstratie van nagenoeg pijnloze ontharing en niet meer dan 15 minuten in beslag nemen. Tijdens de proefbehandeling beantwoordt onze specialist vanzelfsprekend ook graag al je vragen over permanent ontharen.

 

Neem contact met ons op voor een consult, om een plan op maat te maken
samen met één van onze huidspecialisten.  

DELFT
  T: 06-19090227
M:DELFT@RICHMONDSKINCLINIC.NL
HEEMSTEDE  T: 06-58794406
M: INFO@RICHMONDSKINCLINIC.NL 
WASSENAAR  T: 06-83398108
M: WASSENAAR@RICHMONDSKINCLINIC.NL 

  

DIOLAZE LASERONTHAREN
Treatments Time Price
15 min € 0,-
30 min € 125,-
60 min € 250,-
90 min € 380,-
60 min € 225,-
60 min € 295,-
60 min € 1670,-
30 min € 75,-
30 min € 400,-
30 min € 125,-
30 min € 75,-
45 min € 125,-
45 min € 125,-
15 min € 75,-
45 min € 150,-
45 min € 160,-
45 min € 850,-
30 min € 85,-
60 min € 250,-
40 min € 150,-
30 min € 800,-
30 min € 65,-
30 min € 300,-
60 min € 325,-
45 min € 150,-
60 min € 250,-
45 min € 175,-
15 min € 40,-
15 min € 200,-
15 min € 40,-
30 min € 50,-
15 min € 40,-
30 min € 75,-
30 min € 85,-
30 min € 100,-
Make appointment
The next generation skin treatment Make appointment

Treatments

6 WEEK TO GLOW PROGRAM

1 option
From € 395,-
Schrijf je nu in voor ons 6 weeks to GLOW program. What’s in it: Een combinatie van 3  professionele peelings, bindweefselmassage en lichttherapie. Plus een dagelijkse huidverbeteringsroutine, geeft u een GLOW resultaat in slechts 6 weken. Het is mogelijk om slechts één enkele peeling te ondergaan, maar met een kuur van 3 behandelingen kun jeRead more..

FACIALS

5 options
From € 45,-
Van tradioionele tot clinische gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

5 options
From € 85,-
Je hebt peelings en peelings, welke is geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

3 options
From € 149,-
Peeling & Microneedling & LED Light: het gouden trio bij huidverslapping!

BINDWEEFSELMASSAGE

2 options
From € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

ACNE

3 options
From € 45,-
Acne: een probleem niet alleen voor jongeren! Wij helpen je er graag van af!

DIOLAZE LASERONTHAREN

35 options
From € 0,-
Diolaze Laser! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

PERMANENTE MAKE-UP

11 options
From € 0,-
Ga voor een natural look met (semi-) permanente make-up!

INJECTABLES

18 options
From € 39,-
Injectables, subtiel en natuurlijk: niemand die het ziet behalve jijzelf!

WAXEN

9 options
From € 10,-
100% haarvrij met professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.