PEELINGS

Wil je echt wat aan je huid doen? Een (chemische) peeling kan ingezet worden voor onder andere acne, acnelittekens, lichte pigmentverschillen, verdikte huid, fijne lijntjes, rimpels, grove huidstructuur en zonschade. De meeste peelings bestaan uit natuurlijke stoffen zoals glycolzuur (zuur uit suikerriet), salicylzuur (zuur uit de schors van de wilg) of lactic acid (melkzuur). De meeste zuren zijn er in een laag percentage voor thuisgebruik en in hoge percentages voor behandeling bij huidspecialist. Wil je meer weten? Lees onze blog!

 

Er zijn 5 categorieën in de chemische peelings:
1. AHA’s (Alpha-hydroxy zuren) voorbeelden zijn melkzuur, glycolzuur, pompoenzuur
2. BHA’s (Bèta-hydroxy zuren) voorbeeld is salicylzuur
3. TCA (Trichloorazijnzuren)
4. Tretinoïden (vitamine A zuur), bijvoorbeeld Retinol
5. Combi van zuren (Jessner)

 

Voor wie is een gezichtspeeling geschikt?
Eigenlijk zijn de peelings geschikt voor iedereen die een wens heeft voor huidverbetering. Door de grote diversiteit in de zuren is er voor elke huid en wens een geschikt zuur, ook voor de gevoelige huid. Wel is het belangrijk om de zuren op de juiste wijze te gebruiken. Gebruik de zuren thuis dus altijd op advies van een specialist.

We zetten peelings vaak in bij:

 

NIEUW! 100% organische peelings voor het gezicht
Om je mooie huid te behouden tijdens de zomermaanden is het belangrijk om je huid extra te voeden, hydrateren én te voorzien van een flinke dosis antioxidanten. Dit doen we door middel van onze nieuwe organische peelings. Deze peelings verzorgen je huid niet alleen, maar beschermen ook tegen schade door uv-straling. Door de sterke antioxidanten in de peelings wordt de huid juist gestabiliseerd en versterkt, waardoor het ontstaan van pigmentvlekken en huidveroudering wordt tegengegaan. Het resultaat is een gezonde huid, die mooier en egaler kleurt in de zon. Hieronder vind je meer informatie over de organische peelings die wij in het assortiment hebben.

 


Vitamine C Peeling voor Glow & Bescherming

Vitamine C is één van de best bestudeerde cosmetische ingrediënten, die de huid écht verbetert. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel). Dit is nodig om de huid te verstevigen. Verder kan het ingrediënt pigmentvlekken verminderen en werkt het bij rosacea. In klinisch onderzoek is gebleken dat de huid van proefpersonen na langdurig gebruik van het ingrediënt egaler en steviger werd. Daar komt nog eens bij dat vitamine C een antioxidant is en uv-schade kan beperken. Al met al is vitamine C dus bijna een must in je cosmeticaproduct.

Hoe ziet de behandeling eruit?
Een Vitamine C Peeling levert een ware boost aan antioxidanten voor je huid, aangezien de peeling voor 70% uit vitamine C (ascorbinezuur) bestaat! Deze peeling wordt tijdens de behandeling gecombineerd met andere zuren die worden afgestemd op jouw huidtype en -conditie. De vitamine C peeling kan al dan niet in combinatie met microneedling worden ingesluisd in de diepere huidlagen. Wij zijn hier dan ook een groot voorstander van. Na de peeling brengen we een kalmerend en herstellend masker aan. Ga je binnenkort op zonvakantie of vind het gewoon fijn om te genieten van de zon, dan is deze peeling een aanrader!

 

 

Pink Peel tegen huidveroudering
De pink peeling stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt en bevordert de collageen- en elastineproductie. Deze werkt nog krachtiger dan klassieke fruitzuurpeelings. Het verlies van oestrogeen wordt dankzij de Pink Peel gecompenseerd en is dus bij uitstek een effectieve behandeling voor de huid die in de menopauze is beland. Deze behandeling zorgt voor mooie resultaten op vlak van huidveroudering en vormt ook een perfecte basis voor microneedling waarmee de anti-aging effecten van de behandeling nog eens extra versterkt worden.

Hoe ziet de behandeling eruit?
Na de reiniging van de huid wordt de Pink Peeling op de huid aangebracht waarna deze wordt opgevolgd door het Pink Peel Lifting Serum. Dit serum wordt in de huid geneedeld. Vervolgens brengen we het Pink Peel Lifting Masker aan dat we licht inmasseren en dat dankzij de Smart Lifting Patches nog beter door de huid wordt opgenomen. Na de behandeling brengen we een Repair Cream aan en een moisturizer met een SPF. Deze behandeling is ook zeer geschikt om toe te passen op de hals en décolleté.

Voorafgaand aan de chemische peeling
Voor de behandeling bij de huidspecialist moet je wel een aantal regels in acht nemen. Zo wordt je huid gevoeliger voor zon(nebank) licht en wordt je huid eerst wat gevoeliger en kwetsbaarder, direct na de peeling. Na dit soort behandelingen is het dan ook een must om een moisturizer met zonbescherming te gebruiken. Als je interesse hebt in een behandeling met een peeling, adviseert de huidspecialist tijdens de behandeling welke peeling het meest geschikt is voor jouw huidtype en -conditie. Zij zal je ook een behandelplan voorstellen om het beste resultaat te behalen.


Advies thuisverzorging in de zomer:

Tot slot kunnen we niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je huid in de zomer goed te verzorgen én te beschermen. Wil jij jouw huid ook thuis in goede conditie houden, kies dan in de zomermaanden naast een moisturizer met SPF ook voor een serum met vitamine C (minimaal 4% vitamine C). Tip: Alpha-H Vitamine C Paste (10% ascorbinezuur) en Daily Essential Moisturizer met SPF50. Een gouden duo!

PEELINGS
Behandelingen Tijd Prijs
Peeling 30 min € 85,-
Peeling met Sheetmasker 45 min € 100,-
Vitamine C Peeling 50 min € 149,-
TCA Peeling 50 min € 85,-
Pink Peeling i.c.m. micorneedling 60 min € 185,-
Peeling Hyperpigmentatie en/of Melasma 60 min € 185,-
Maak afspraak
The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

FACIALS

0 opties
Vanaf € -
Van traditionele tot huidverbeterende gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

0 opties
Vanaf € -
Je hebt peelings en peelings, welke geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

0 opties
Vanaf € -
Peeling & Microneedling & LED Light: het gouden trio bij huidverslapping!

BINDWEEFSELMASSAGE

0 opties
Vanaf € -
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

ACNE

0 opties
Vanaf € -
Acne: een probleem niet alleen voor jongeren! Wij helpen je er graag van af!

LASERONTHAREN

0 opties
Vanaf € -
Laserontharen met de beste apparatuur! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

IPL COUPEROSE EN PIGMENT

0 opties
Vanaf € -
Met onze Lumecca IPL verdwijnen couperose en pigmentvlekken als sneeuw voor de zon!

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

0 opties
Vanaf € -
Bloedblaasjes, steelwratjes, bultjes, verstopte poriën: alle huidoffenheden verwijderen we graag voor je!

PERMANENTE MAKE-UP

0 opties
Vanaf € -
Ga voor een natural look met (semi-) permanente make-up!

INJECTABLES

0 opties
Vanaf € -
Injectables, subtiel en natuurlijk: niemand die het ziet behalve jijzelf!

WAXEN

0 opties
Vanaf € -
100% haarvrij met professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

BEENVATEN LASERBEHANDELING

0 opties
Vanaf € -
Stoor jij je aan vaatjes op je benen? In onze vestiging in Heemstede helpen we je er graag van af!