Prescriptive Peelings

Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe. De formulering van onze salon-exclusieve peelings verzekeren ongelooflijk verjongende en hydraterende resultaten als nooit tevoren. Met peelings kun je op een effectieve, grondige en vooruitstrevende manier de huid exfolieren en verdunnen en tegelijkertijd weer opbouwen en van binnen verdikken en verstevigen doordat de productie van collageen en elastine toeneemt. Door het afvallen van dode huidcellen wordt de huid frisser en gelijkmatiger getint.

Huidconditie: bij collageen/elastine verlies (verslapte huid), rijpere huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, verdikte huid, rokershuid, vergrote/verstopte porieen, ongelijkmatige teint, bij pigmentvlekjes, gedehydrateerde huid en zonbeschadigde huid

Prescriptive Peelings
Behandelingen Time Prijs
30 min € 39,95
45 min € 49,95
45 min € 100,-
60 min € 160,-
90 min € 185,-
30 min € 700,-
Maak afspraak

Pro-X Peel

Krachtige peeling o.b.v. 30% glycolzuur, hyaluronzuur en botanische extracten. Glycolzuur is het meest effectieve zuur om collageen aanmaak te stimuleren. Daarnaast verwijdert de peeling de buitenste laag van dode huidcellen wat een directe glow aan de huid geeft. Geschikt voor bijna ieder huidtype.

Precision Peel

Deze peeling bevat 40% gecombineerde fruitzuren en werkt zeer effectief voor een vette en onzuivere huid. Het salicylzuur is in staat snel en diep door te dringen in de poriën en daar opgehoopt talg op te lossen. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld acne-, vette- en gevoelige huid, vergrote porien en overmatige talgproductie.

Liquid Laser Facial 50% CHA Peel

De CHA Peel is speciaal ontwikkeld voor de 40+ huid en richt zich specifiek op de huid die behoefte heeft aan vergaande verjonging, versteviging en diepe hydratatie. Het zorgt voor een plumping werking op de dermale laag d.m.v. huideigen hyaluronzuur en stimuleert de collageen aanmaak in de diepere huidlagen. De Liquid Laser Prescriptive CHA Peel doet zijn naam eer aan; het is de vloeibare equivalent van een laserbehandeling, maar dan zonder bijwerkingen of ‘downtime’.

Pixel Peel (Peeling & Dermapen)

Combinatie van de Liquid Laser CHA Peeling en de Dermapen. Intensieve treatment waarbij de huid na de peeling een behandeling krijgt met de dermapen. Met de dermapen worden microscopisch kleine gaatjes gemaakt waardoor het zelf herstellend vermogen van de huid wordt geactiveerd. Hierdoor wordt er collageen, elastine en hyaluronzuur aangemaakt en wordt de huid steviger en strakker. Voorafgaand aan deze behandeling adviseren wij de huid optimaal voor te bereiden op een verhoogde collageen aanmaak met vitamine A en C. Zo haal je het maximale uit de behandelingen en de huid!

Mesopeel Tran3X Pigmentbehandeling Mesoestetic

Tran3x van Mesoectetic is de nieuwste en meest effectieve behandeling die speciaal ontwikkeld is tegen alle verschillende pigmentverstoringen. Deze manier van behandelen bestaat uit drie stappen. In eerste instantie krijg je een peeling met een combinatie van zuren die de pigmentverstoringen grondig aanpakken zonder dat de huid wordt aangetast. De tweede stap bestaat uit microneedling waarbij we een depigmentatie solution in de diepere huidlagen brengen die ervoor zorgt dat pigmentophopingen verder worden afgevoerd en er geen nieuwe pigmentkorrels aan de oppervlakte van de huid komen. De derde stap is het gebruik van de melan tran3x producten thuis. Het intensieve depigmentatie serum en de gel cream zorgen ervoor dat de pigmentvlekken ook daadwerkelijk weg blijven.

Cosmelan Intensieve Pigmentbehandeling Mesoestetic

De Cosmelan Intensieve Pigmentbehandeling is de beste behandeling voor het behandelen van pigmentvlekken waaronder melasma (zwangerschapsmasker). Het is een zeer intensieve behandeling met prachtige resultaten. Cosmelan is wereldwijd de nummer 1 in het behandelen van pigmentvlekken. Allereerst brengen we het Cosmelan masker aan in onze Skin Clinic. Met het masker op ga je naar huis om het in te laten werken (8 tot 12 uur). Daarna verwijder je het masker zelf, of je mag bij ons terug komen zodat wij het voor je verwijderen. Hierna wordt de huid geruime tijd thuis nabehandeld met de Cosmelan 2 pigment creme en aanvullende producten. Door de behandeling zal een sterke vervelling optreden. Een goede voorbereiding en nabehandeling is daarom noodzakelijk omdat er een nieuwe huid tevoorschijn komt. Ook kan de huid er rood uitzien. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks een goede dagverzorging met UV-bescherming te gebruiken om je nieuwe huid goed te beschermen.

Al onze peelings zijn voorgeschreven op individuele basis en alleen na een professionele huidanalyse uitgevoerd door een gecertificeerd huidtherapeute of huidspecialist. Voor elke peeling geldt dat de huidverbeterende kracht op de lange termijn alleen wordt behaald bij een serie van peelings binnen een afgesloten tijd. Laat je informeren over de mogelijkheden en welke peeling het meest geschikt is voor jouw huid en wensen.

 

The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

Prescriptive Peelings

6 opties
Vanaf € 39,95
Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe.

Dermapen

4 opties
Vanaf € 75,-
Helpt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens en brandwonden te verminderen.

Skin Fitness Treatment

3 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

Verwijderen van rode vaatjes en pigmentvlekjes

7 opties
Vanaf € 50,-
Last van couperose of pigmentvlekjes? Met de Elvii VP Laser vermindert of verdwijnen couperose, bloedblaasjes, spinnetjes (spider naevi) en oppervlakkige pigmentvlekjes in zijn geheel.

Brow Bar Exclusive

6 opties
Vanaf € 15,-
Onze meest gevraagde schoonheidsservice geeft je prachtig gevormde en volle wenkbrauwen!

Permanent Make-Up Brows

1 optie
Vanaf € 350,-
Ben je het zat om iedere dag je wenkbrauwen bij te tekenen of wil je graag vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien? Microblading is jouw oplossing!

Waxen

9 opties
Vanaf € 10,-
Snel en voor langere tijd verlost van overtollige haartjes die zachter terug groeien en minder last van ingroeiende haren. Wij verzorgen professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

Manicure & Pedicure

7 opties
Vanaf € 7,50
Geniet van mooie handen en voeten met long lasting CND Shellac!

Injectables

3 opties
Vanaf € 100,-
Injectables zijn niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen!