INFORMATIE ALPHA-H LIQUID LASER

Wanneer je huid veroudert verliest ze door dalende hormoonspiegels tot 30% collageen en elastine, raakt de voorraad glycosaminoglycanen (vochtbindende moleculen) uitgeput en vertraagt de celvernieuwing.

Gevolg: de huid verliest haar stevigheid en elasticiteit en wordt dunner, doffer, droger en gevoeliger. Het tegenovergestelde kan ook: de huid wordt juist vetter en krijgt last van onzuiverheden. Ook liggen pigmentvlekjes op de loer doordat de melanine-regulerende werking van oestrogeen wegvalt. Liquid Laser richt zich specifiek op al deze processen en veranderingen met een serie van werkzame producten.

Deze lijn mag alleen verkocht worden op recept, na advies van een van onze huidspecialisten en is alleen verkrijgbaar in de salon.

Deze complete lijn staat voor een resultaatgerichte aanpak.

Er wordt gewerkt met hoge percentages retinol (vitamine A), ascorbinezuur (vitamine C), glycolzuur, melkzuur, hyaluronzuur en peptiden. De werkstoffen zullen diep in de huid doordringen, zodat er nieuw collageen gevormd kan worden en pigmentatie problemen worden opgelost.

De lage pH zorgt ervoor dat de werkstoffen daadwerkelijk door de huid heendringen en dus ook echt de dieper gelegen huidlagen bereiken. Glycolzuur is daarbij extra ondersteunend, omdat het (los van een zeer belangrijke anti-age werkstof), ook een uitstekende transportstof is:

door de kleine moleculaire structuur dringt het tot in de basaal cellaag (groeilaag) door en trekt het de andere actieve ingrediënten dieper mee de huid in. Daar aangekomen wordt een prikkeling aan de huidcellen afgegeven die gelijk is aan de prikkeling die ontstaat bij een wondje: de huid reageert met de vorming van nieuwe huidcellen en collageen om de wond te sluiten. Zo wordt de huid letterlijk gedwongen aan het werk te gaan doordat activiteit in de diepere huidlagen geforceerd wordt. In tegenstelling tot laserbehandelingen doet Liquid Laser dat zonder daadwerkelijk een ‘trauma’ aan de huid te veroorzaken. Kortom zonder roodheid, pijn, hersteltijd of noodzakelijke onderbreking van sociale activiteiten.

Liquid Laser Prescriptive richt zich op de aanpak van o.a.

●  Lentigo solaris (ouderdomsvlekken door zonschade)
●  Huidverslapping
●  Fijne en grovere lijntjes en rimpels
●  Melasma (zwangerschapsmasker)
●  Poikiloderma (hyper-/hypopigmentatie, teleangiëctastieën)
●  Post-inflammatoire hyperpigmentatie
●  Acne littekens
●  Photo-aging
●  Intrinsieke veroudering

In combinatie met de reguliere ALPHA-H lijn breiden de behandelmogelijkheden zich uit naar:

●  Acne in diverse stadia
●  Rosacea
●  Vale teint, rokershuid
●  Ongelijkmatige huidstructuur
●  Grove poriën
●  Age management

Er zijn zeven producten in deze lijn en verkrijgbaar in onze salon: Cleansing Oil ,Concentrate Serum ,Overnight Cell Energizer ,Overnight Treatment Mask, Super Anti-aging Balm, Super C Cream 20% & Hyaluronic Acid Concentrate.

Als je denkt dat deze lijn wat voor jou is, maak dan gerust een afspraak met een van onze huidspecialisten om te kijken wat voor jou geschikt is.

INFORMATIE ALPHA-H LIQUID LASER
Behandelingen Time Prijs
30 min € 0,-
Maak afspraak
The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

GLOW AND GO ACTIE

1 optie
Vanaf € 49,95
Wil jij ook een gezichtsbehandeling waarvan je direct resultaat ziet en een glowy skin van krijgt? Boek dan de Glow & Go Facial!

FACIALS

5 opties
Vanaf € 35,-
De perfecte introductie tot cosmeceutische huidverzorging.

PEELINGS

3 opties
Vanaf € 85,-
Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe.

MICRONEEDLING

2 opties
Vanaf € 185,-
Helpt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens en brandwonden te verminderen.

BINDWEEFSELMASSAGE

2 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

DIOLAZE LASER

35 opties
Vanaf € 0,-
In tegenstelling tot traditionele methoden (waxen, scheren en epileer crèmes) zorgt de Diolaze laser ervoor dat je definitief verlost bent van vervelende haargroei.

LUMECCA IPL

16 opties
Vanaf € 50,-
Richmond Skin Clinic werkt met de meest krachtige IPL (Intense Pulsed Light) die op de markt is om pigment, diffuse roodheid, couperose en andere oneffenheden van de huid te behandelen: de Lumecca.

BROW & LASH TREATMENTS

6 opties
Vanaf € 17,50
Onze meest gevraagde schoonheidsservice geeft je prachtig gevormde en volle wenkbrauwen!

WAXEN

9 opties
Vanaf € 10,-
Snel en voor langere tijd verlost van overtollige haartjes die zachter terug groeien en minder last van ingroeiende haren. Wij verzorgen professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

MANICURE & PEDICURE

7 opties
Vanaf € 7,50
Geniet van mooie handen en voeten met long lasting CND Shellac!

INJECTABLES

16 opties
Vanaf € 39,-
Injectables zijn niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen!

LICHAAMSMASSAGES

5 opties
Vanaf € 25,-
Verwen jezelf eens met één van onze lichaamsmassages. Je zult je herboren voelen!

INFORMATIE ALPHA-H LIQUID LASER

1 optie
Vanaf € 0,-
Wanneer je huid veroudert verliest ze door dalende hormoonspiegels tot 30% collageen en elastine, raakt de voorraad glycosaminoglycanen (vochtbindende moleculen) uitgeput en vertraagt de celvernieuwing. Gevolg: de huid verliest haar stevigheid en elasticiteit en wordt dunner, doffer, droger en gevoeliger. Het tegenovergestelde kan ook: de huid wordt juist vetter en krijgt last van onzuiverheden. OokRead more..