LUMECCA IPL

ONTDEK DE LUMECCA
Voor veel mensen zijn niet zozeer de rimpeltjes of huidverslapping de grootste bron van ergernis maar worden vooral de zichtbare bloedvaatjes (couperose) en ouderdomsvlekjes als verouderend ervaren. Het goede nieuws is dat juist dit soort storende oneffenheden heel effectief verwijderd kunnen worden met IPL.  

Richmond Skin Clinic werkt met de meest krachtige IPL (Intense Pulsed Light) die op de markt is om pigment, diffuse roodheid, couperose en andere oneffenheden van de huid te behandelen: de Lumecca. De Lumecca zorgt middels selectieve fotothermolyse voor een effectieve en toch comfortabele behandeling. 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN LUMECCA?
In slechts 1 tot 3 sessies zichtbare verbeteringen van: 

  • Ouderdomsplekken (rood/bruine pigmentatie) 
  • Zonbeschadiging 
  • Spinnenaders, wijnvlekken en spataderen 
  • Couperose 
  • Rosacea (roodheid) 
  • Huidvlekjes 

WELKE GEBIEDEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN?
Lumecca kan toegepast worden op alle delen van het lichaam. Doorgaans worden lichaamsdelen behandeld die vaak bloot worden gesteld aan zonlicht. Dit zijn bijvoorbeeld nek, gezicht, decolleté, benen en armen. 

WAT VOOR VOORZORGSMAATREGELEN MOET IK TREFFEN?
Vermijd overmatig zonnen en bruining van de huid 1 maand voordat de behandeling gaat plaatsvinden. 

WAT KAN IK VERWACHTEN GEDURENDE EN NA DE LUMECCA BEHANDELING?
Tijdens de behandeling zal de behandeling plaatsvinden met een fel licht. De puls die gegeven wordt voelt als een elastiekje dat tegen de huid aan schiet. Roodheid en lichte temperatuursverhoging van de huid zijn normaal na de behandeling en verdwijnen doorgaans na een uur. Vanaf 24 uur tot 48 worden de pigmentvlekken enigszins donkerder. In de week na de behandeling neemt dit af en gaan deze op in de normale kleur van de huid. Indien aders en/of couperose worden behandeld met behulp van de lumecca zal de ader krimpen en na een paar dagen geheel verdwijnen. 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?
Een verbetering van de huid is zichtbaar na de eerste behandeling. Meerdere behandelingen laten nog betere resultaten zien. De behandelingsprocedure is afhankelijk van de huidbeschadiging, type behandeling (bloedvaten vs zonbeschadiging) en energiesterkte. 

HOE SNEL ZIE IK RESULTAAT?
Verbeteringen van zonbeschadiging, de kleur en egaliteit van de huid zijn enkele dagen na de behandeling zichtbaar. De huid wordt na de Lumecca behandeling steeds frisser en egaler. Na 1 tot 2 weken is het maximale resultaat zichtbaar. Meerdere photofacial behandelingen zullen het uiteindelijke resultaat verbeteren. Voor (bloed)vaat behandelingen zoals spinnenaders en aderen op de benen kunnen resultaten vanaf het moment van behandeling tot 2 weken na de behandeling bereikt worden. 

ZIJN ER BIJWERKINGEN?
De meeste patiënten hebben geen last van bijwerkingen. In enkele gevallen is sprake van irritatie van de huid. Dit verdwijnt na enkele uren. Patiënten merken wel dat zij gevoelig zijn voor zonlicht op de dag van behandeling. Het is daarom verstandig om zonnen en bruining van de huid te vermijden. 

COAGULATIE 
Coagulatie is een doeltreffende en veilige methode om ontsierende huidafwijkingen zoals bloedblaasjes, steelwratjes en bindweefselbultjes te verwijderen.  Met behulp van een milde stroomvorm worden de huidaandoeningen snel en veilig aangestipt. Door de zeer plaatselijke behandeling blijft het omliggende huidgebied onaangetast. Het plekje zal verschrompelen of er komt direct een klein korstje op. Wanneer dit korstje eraf valt is het plekje weg. De plekjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling weg. Een coagulatie behandeling duurt slechts enkele minuten. 

Coagulatietherapie is geschikt voor de behandeling van kleine oneffenheden zoals:
Het verwijderen van Fibromen (steelwratjes vaak in hals en oksel), bloedblaasjes en bindweefselbultjes.  

 

Neem contact met ons op voor een consult, om een plan op maat te maken
samen met één van onze huidspecialisten.  

HEEMSTEDE
  T: 06-58794406
M: INFO@RICHMONDSKINCLINIC.NL 
WASSENAAR  T: 06-83398108
M: WASSENAAR@RICHMONDSKINCLINIC.NL 

  

 

LUMECCA IPL
Behandelingen Time Prijs
15 min € 50,-
45 min € 175,-
15 min € 65,-
15 min € 65,-
30 min € 115,-
30 min € 95,-
15 min € 50,-
45 min € 175,-
45 min € 255,-
45 min € 245,-
60 min € 295,-
30 min € 120,-
30 min € 80,-
45 min € 175,-
30 min € 85,-
30 min € 95,-
Maak afspraak
The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

GLOW AND GO ACTIE

1 optie
Vanaf € 49,95
Wil jij ook een gezichtsbehandeling waarvan je direct resultaat ziet en een glowy skin van krijgt? Boek dan de Glow & Go Facial!

FACIALS

5 opties
Vanaf € 35,-
De perfecte introductie tot cosmeceutische huidverzorging.

PEELINGS

3 opties
Vanaf € 85,-
Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe.

MICRONEEDLING

2 opties
Vanaf € 185,-
Helpt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens en brandwonden te verminderen.

BINDWEEFSELMASSAGE

2 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

DIOLAZE LASER

35 opties
Vanaf € 0,-
In tegenstelling tot traditionele methoden (waxen, scheren en epileer crèmes) zorgt de Diolaze laser ervoor dat je definitief verlost bent van vervelende haargroei.

LUMECCA IPL

16 opties
Vanaf € 50,-
Richmond Skin Clinic werkt met de meest krachtige IPL (Intense Pulsed Light) die op de markt is om pigment, diffuse roodheid, couperose en andere oneffenheden van de huid te behandelen: de Lumecca.

BROW & LASH TREATMENTS

6 opties
Vanaf € 17,50
Onze meest gevraagde schoonheidsservice geeft je prachtig gevormde en volle wenkbrauwen!

WAXEN

9 opties
Vanaf € 10,-
Snel en voor langere tijd verlost van overtollige haartjes die zachter terug groeien en minder last van ingroeiende haren. Wij verzorgen professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

MANICURE & PEDICURE

7 opties
Vanaf € 7,50
Geniet van mooie handen en voeten met long lasting CND Shellac!

INJECTABLES

16 opties
Vanaf € 39,-
Injectables zijn niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen!

LICHAAMSMASSAGES

5 opties
Vanaf € 25,-
Verwen jezelf eens met één van onze lichaamsmassages. Je zult je herboren voelen!

INFORMATIE ALPHA-H LIQUID LASER

1 optie
Vanaf € 0,-
Wanneer je huid veroudert verliest ze door dalende hormoonspiegels tot 30% collageen en elastine, raakt de voorraad glycosaminoglycanen (vochtbindende moleculen) uitgeput en vertraagt de celvernieuwing. Gevolg: de huid verliest haar stevigheid en elasticiteit en wordt dunner, doffer, droger en gevoeliger. Het tegenovergestelde kan ook: de huid wordt juist vetter en krijgt last van onzuiverheden. OokRead more..