LUMECCA IPL COUPEROSE EN PIGMENT

ONTDEK DE LUMECCA
Voor veel mensen zijn niet zozeer de rimpeltjes of huidverslapping de grootste bron van ergernis maar worden vooral de zichtbare bloedvaatjes (couperose) en ouderdomsvlekjes als verouderend ervaren. Het goede nieuws is dat juist dit soort storende oneffenheden heel effectief verwijderd kunnen worden met IPL.  

Richmond Skin Clinic werkt met de meest krachtige IPL (Intense Pulsed Light) die op de markt is om pigment, diffuse roodheid, couperose, pigmentvlekken en andere oneffenheden van de huid te behandelen: de Lumecca. De Lumecca zorgt middels selectieve fotothermolyse voor een effectieve en toch comfortabele behandeling. 

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN LUMECCA?
In slechts 1 tot 3 sessies zichtbare verbeteringen van: 

  • Ouderdomsplekken (rood/bruine pigmentatie) 
  • Zonbeschadiging 
  • Spinnenaders, wijnvlekken en spataderen 
  • Couperose 
  • Rosacea (roodheid) 
  • Huidvlekjes 

WELKE GEBIEDEN KUNNEN BEHANDELD WORDEN?
Lumecca kan toegepast worden op alle delen van het lichaam. Doorgaans worden lichaamsdelen behandeld die vaak bloot worden gesteld aan zonlicht. Dit zijn bijvoorbeeld nek, gezicht, decolleté, benen en armen. 

WAT VOOR VOORZORGSMAATREGELEN MOET IK TREFFEN?
Vermijd overmatig zonnen en bruining van de huid 1 maand voordat de behandeling gaat plaatsvinden. Indien u een antibioticakuur volgt, leest u dan in de bijsluiter of het medicijn als bijwerking lichtgevoeligheid veroorzaakt. Indien dit zo is, dan moet de kuur eerst worden afgerond. Iemand kan pas 1 week na afronding van de antibioticakuur weer een IPL behandeling krijgen. Zwangerschap, epilepsie en het dragen van een pacemaker zijn contra indicaties en dan mogen wij helaas niet behandelen. 

WAT KAN IK VERWACHTEN GEDURENDE EN NA DE LUMECCA BEHANDELING?
Tijdens de behandeling zal de behandeling plaatsvinden met een fel licht. De puls die gegeven wordt voelt als een elastiekje dat tegen de huid aan schiet. Roodheid en lichte temperatuursverhoging van de huid zijn normaal na de behandeling en verdwijnen doorgaans na een uur. Vanaf 24 uur tot 48 worden de pigmentvlekken enigszins donkerder. In de week na de behandeling neemt dit af en gaan deze op in de normale kleur van de huid. Indien aders en/of couperose worden behandeld met behulp van de lumecca zal de ader krimpen en na een paar dagen geheel verdwijnen. 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?
Een verbetering van de huid is zichtbaar na de eerste behandeling. Meerdere behandelingen laten nog betere resultaten zien. De behandelingsprocedure is afhankelijk van de huidbeschadiging, type behandeling (bloedvaten vs zonbeschadiging) en energiesterkte. 

HOE SNEL ZIE IK RESULTAAT?
Verbeteringen van zonbeschadiging, de kleur en egaliteit van de huid zijn enkele dagen na de behandeling zichtbaar. De huid wordt na de Lumecca behandeling steeds frisser en egaler. Na 1 tot 2 weken is het maximale resultaat zichtbaar. Meerdere photofacial behandelingen zullen het uiteindelijke resultaat verbeteren. Voor (bloed)vaat behandelingen zoals spinnenaders en aderen op de benen kunnen resultaten vanaf het moment van behandeling tot 2 weken na de behandeling bereikt worden. 

ZIJN ER BIJWERKINGEN?
De meeste patiënten hebben geen last van bijwerkingen. In enkele gevallen is sprake van irritatie van de huid. Dit verdwijnt na enkele uren. Patiënten merken wel dat zij gevoelig zijn voor zonlicht op de dag van behandeling. Het is daarom verstandig om zonnen en bruining van de huid te vermijden. 

COAGULATIE 
Coagulatie is een doeltreffende en veilige methode om ontsierende huidafwijkingen zoals bloedblaasjes, steelwratjes en bindweefselbultjes te verwijderen.  Met behulp van een milde stroomvorm worden de huidaandoeningen snel en veilig aangestipt. Door de zeer plaatselijke behandeling blijft het omliggende huidgebied onaangetast. Het plekje zal verschrompelen of er komt direct een klein korstje op. Wanneer dit korstje eraf valt is het plekje weg. De plekjes zijn in de meeste gevallen na één behandeling weg. Een coagulatie behandeling duurt slechts enkele minuten. 

Coagulatietherapie is geschikt voor de behandeling van kleine oneffenheden zoals:
Het verwijderen van Fibromen (steelwratjes vaak in hals en oksel), bloedblaasjes en bindweefselbultjes.

  

Neem contact met ons op voor een consult, om een plan op maat te maken
en een proef behandeling te krijgen van één van onze huidspecialisten.  

HEEMSTEDE
  T: 06-58794406
M: INFO@RICHMONDSKINCLINIC.NL 
WASSENAAR  T: 06-83398108
M: WASSENAAR@RICHMONDSKINCLINIC.NL 

  

 

LUMECCA IPL COUPEROSE EN PIGMENT
Treatments Time Price
15 min € 50,-
45 min € 175,-
15 min € 65,-
15 min € 65,-
30 min € 115,-
30 min € 95,-
15 min € 50,-
45 min € 175,-
45 min € 255,-
45 min € 245,-
60 min € 295,-
30 min € 120,-
30 min € 80,-
45 min € 175,-
30 min € 85,-
30 min € 95,-
15 min € 35,-
Make appointment
The next generation skin treatment Make appointment

Treatments

6 WEEK TO GLOW PROGRAM

1 option
From € 395,-
Schrijf je nu in voor ons 6 weeks to GLOW program. What’s in it: Een combinatie van 3  professionele peelings, bindweefselmassage en lichttherapie. Plus een dagelijkse huidverbeteringsroutine, geeft u een GLOW resultaat in slechts 6 weken. Het is mogelijk om slechts één enkele peeling te ondergaan, maar met een kuur van 3 behandelingen kun jeRead more..

FACIALS

5 options
From € 45,-
Van tradioionele tot clinische gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

5 options
From € 85,-
Je hebt peelings en peelings, welke is geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

3 options
From € 149,-
Peeling & Microneedling & LED Light: het gouden trio bij huidverslapping!

BINDWEEFSELMASSAGE

2 options
From € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

ACNE

3 options
From € 45,-
Acne: een probleem niet alleen voor jongeren! Wij helpen je er graag van af!

DIOLAZE LASERONTHAREN

35 options
From € 0,-
Diolaze Laser! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

PERMANENTE MAKE-UP

11 options
From € 0,-
Ga voor een natural look met (semi-) permanente make-up!

INJECTABLES

18 options
From € 39,-
Injectables, subtiel en natuurlijk: niemand die het ziet behalve jijzelf!

WAXEN

9 options
From € 10,-
100% haarvrij met professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.