Permanent Make-Up Brows

Ben je het zat om iedere dag je wenkbrauwen bij te tekenen of wil je graag vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien? Microblading is jouw oplossing!

Om deze nieuwe behandeling te introduceren bieden wij de behandeling inclusief één nabehandeling twv €350,00 aan voor €275,00.

Let op! de eerste behandeling dient uiterlijk plaats te vinden in Oktober 2019.

Ombre powder microblading techniek is een semi-permanente, manuele techniek die een poeder-achtig effect geeft dat vergelijkbaar is met wenkbrauw poeder. Met een unieke blade worden kleine pixels in de huid gemaakt. Door te variëren met de intensiteit kunnen we naar wens een lichter of donkerder effect creëren. Ombre is geschikt wanneer je graag een strakke wenkbrauw wenst. De techniek is toe te passen op elk huidtype.

Hairstroke microblading is een semi-permanente, manuele techniek waar we met een ultradunne blade fijne krasjes in de huid maken die je kunt vergelijken met een haartje. Door deze in een patroon te tekenen, zijn ze niet van echte wenkbrauwharen te onderscheiden. Deze uiterst delicate techniek is helaas niet toepasbaar op ieder huidtype.

Om te kunnen bepalen of uw huidtype en conditie geschikt is voor PMU, vindt er altijd een intake plaats die u zelf kunt boeken via de website. De behandeling zelf wordt uitsluitend ingepland door de PMU specialist waarmee de intake plaatsvindt.

Permanent Make-Up Brows
Behandelingen Time Prijs
120 min € 350,-
Maak afspraak
The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

Prescriptive Peelings

6 opties
Vanaf € 39,95
Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe.

Dermapen

4 opties
Vanaf € 75,-
Helpt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens en brandwonden te verminderen.

Skin Fitness Treatment

3 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

Verwijderen van rode vaatjes en pigmentvlekjes

7 opties
Vanaf € 50,-
Last van couperose of pigmentvlekjes? Met de Elvii VP Laser vermindert of verdwijnen couperose, bloedblaasjes, spinnetjes (spider naevi) en oppervlakkige pigmentvlekjes in zijn geheel.

Brow Bar Exclusive

6 opties
Vanaf € 15,-
Onze meest gevraagde schoonheidsservice geeft je prachtig gevormde en volle wenkbrauwen!

Permanent Make-Up Brows

1 optie
Vanaf € 350,-
Ben je het zat om iedere dag je wenkbrauwen bij te tekenen of wil je graag vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien? Microblading is jouw oplossing!

Waxen

9 opties
Vanaf € 10,-
Snel en voor langere tijd verlost van overtollige haartjes die zachter terug groeien en minder last van ingroeiende haren. Wij verzorgen professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

Injectables

2 opties
Vanaf € 100,-
Injectables zijn niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen!