PERMANENTE MAKE-UP

Wil je er met gemak op ieder moment van de dag verzorgd uitzien, ook als je dagelijkse make-up verwijderd is? Dan is permanente make-up de oplossing. Permanente make-up is niet nieuw, maar is de afgelopen jaren pas echt populair geworden. En dat is niet vreemd. Door de opkomst van meer verfijnde technologieën en technieken mag het resultaat van de behandeling tegenwoordig terecht ‘natuurlijk’ genoemd worden.

 

Permanente make-up (PMU) wordt vaak gebruikt om wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat je normaal met een potloodje bijwerkt, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht. Naast wenkbrauwen zijn andere mogelijkheden van permanente make-up: eyeliners, lipliners en full lips.

Bij permanente make-up wordt er door middel van een ultradunne naald, die razendsnel op en neer gaat, een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen voor een optimaal resultaat. Om permanente make-up nauwkeurig aan te brengen zijn vakmanschap en betrouwbare apparatuur vereisten. Microblading is een nieuwere trend en bestaat uit het invullen en shapen van je wenkbrauwen met semi-permanente make-up. Bij deze techniek wordt gebruik gemaakt van een hiervoor speciaal ontwikkeld mesje. We maken met Microblading hele dunne haartjes die niet van echt te onderscheiden zijn.

 

Voordat wij behandelen bespreken we de technieken en mogelijkheden met je. Dit doen we aan de hand van een kosteloos en vrijblijvend consult. De behandelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde pmu-specialisten met jarenlange ervaring.

 

Voor wie is permanente make-up ideaal?

  • geen haargroei meer hebben door bijvoorbeeld Alopecia
  • oogopslag, wenkbrauwen of lippen willen corrigeren
  • veel sporten en transpireren
  • moeite hebben met opmaken
  • er verzorgd uit willen zien maar weinig tijd hebben

De behandeling

De permanente make-up behandeling omvat meestal 2 tot 3 behandelingen. Van tevoren wordt ingegaan op de persoonlijke wensen, de vorm en de kleur van het pigment. Tevens wordt er gekeken op basis van een vragenlijst of je geschikt bent voor permanente make-up. De aan te brengen correctie wordt vaak eerst op de huid getekend. Bevalt het ‘ontwerp’ dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht.

Meestal is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Circa een week na de pigmentatie zal die lichter worden, doordat de opperhuid, ook vol met pigment, dit zal afstoten. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes/schilfers. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in vorm en kleur.

Na minimaal 6 weken mag je terug komen voor de nabehandeling. Eerst moet de huid volledig hersteld zijn. Tijdens de nabehandeling kunnen er nog correcties worden aangebracht in de vorm en kleur.

 

De mogelijkheden

Wenkbrauwen hairstrokes (machinaal of microblading)

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd, zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heb je door een afname van het vrouwelijk hormoon bijna geen haren bij de wenkbrauwen over? Maak dan met permanente make-up jouw oogopslag weer compleet.

 Shadow Brows

Shadow Brows is een techniek die op dit moment zeer populair is. Door middel van een huidvriendelijk pigment wordt de gehele wenkbrauw ingevuld. Het resultaat is een zacht opgevulde, poederachtige look waardoor het net lijkt alsof je wenkbrauwpoeder hebt gebruikt. Bij Shadow Brows wordt de gehele wenkbrauw in dezelfde kleur gepigmenteerd, waardoor de wenkbrauwen voller lijken. Het resultaat van Shadow Brows blijft gemiddeld 1,5 tot 2 jaar zichtbaar wanneer je de permanente make-up met zorg behandeld.

Eyeliner onder en boven

Wanneer er permanente eyeliner wordt gezet, kun je er voor kiezen om dit alleen op de bovenoogleden aan te zetten, of ook een dun lijntje onder de ogen te pigmenteren. Bij iedere eyeliner wordt er ook tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat resulteert in een natuurlijke en vollere oogopslag. In overleg kan de eyeliner op diverse manieren gezet worden, van zeer natuurlijk (infralash) naar wat expressiever (advanced eyeliner).

Full Lips

Bij deze techniek beginnen we met het strakker maken van de lipcontour. Vervolgens wordt de gehele lip ingekleurd met een pigment naar keuze. Dit resultaat kun je vergelijken met een lipstick effect.

Lipliner

Een lipliner wordt geplaatst om de lipcontour te versterken of te corrigeren. Dit kan in de eigen lipkleur, maar ook in een tint donkerder om duidelijkere lipcontour te creëren.

 

PERMANENTE MAKE-UP
Treatments Time Price
30 min € 0,-
75 min € 340,-
75 min € 340,-
75 min € 315,-
45 min € 225,-
60 min € 295,-
75 min € 350,-
120 min € 450,-
30 min € 45,-
45 min € 99,-
60 min € 175,-
Make appointment
The next generation skin treatment Make appointment

Treatments

6 WEEK TO GLOW PROGRAM

1 option
From € 395,-
Schrijf je nu in voor ons 6 weeks to GLOW program. What’s in it: Een combinatie van 3  professionele peelings, bindweefselmassage en lichttherapie. Plus een dagelijkse huidverbeteringsroutine, geeft u een GLOW resultaat in slechts 6 weken. Het is mogelijk om slechts één enkele peeling te ondergaan, maar met een kuur van 3 behandelingen kun jeRead more..

FACIALS

5 options
From € 45,-
Van tradioionele tot clinische gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

5 options
From € 85,-
Je hebt peelings en peelings, welke is geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

3 options
From € 149,-
Peeling & Microneedling & LED Light: het gouden trio bij huidverslapping!

BINDWEEFSELMASSAGE

2 options
From € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

ACNE

3 options
From € 45,-
Acne: een probleem niet alleen voor jongeren! Wij helpen je er graag van af!

DIOLAZE LASERONTHAREN

35 options
From € 0,-
Diolaze Laser! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

PERMANENTE MAKE-UP

11 options
From € 0,-
Ga voor een natural look met (semi-) permanente make-up!

INJECTABLES

18 options
From € 39,-
Injectables, subtiel en natuurlijk: niemand die het ziet behalve jijzelf!

WAXEN

9 options
From € 10,-
100% haarvrij met professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.