BINDWEEFSELMASSAGE

 

NEW! WORK THAT SKIN MET SKNGM!

Collageen aanmaken, contouren verstevigen, liften en verstrakken. Sounds good, right?
Je hoeft alleen maar deel te nemen aan onze SKNGM! Inside note: je wordt er niet eens moe van.

In deze 45 minuten facial workout worden door onze gym-masters spieren gestrecht en aan het werk gezet, doorbloeding gestimuleerd en voedingsstoffen optimaal getransporteerd naar de cellen.

Zijn injectables jou nog een stap te ver of wil je het resultaat hiervan optimaliseren. Dan is deze Gym-class ook zeker iets voor jou.

Schrijf je nu in voor Richmonds’ SKNGM! KUUR en ontvang 10% korting. Je betaalt voor een kuur nu €499 in plaats van €552!

 

Wat is SKNGM!?
SKNGM (skingym) is hét sportschool concept voor de huid. We zetten de huid actief aan het werk met onze high impact full face work-outs. Tijdens de behandelingen pakken we niet alleen de huid, maar ook de onderliggende spieren en aanhechtingen aan met onze eigen, unieke manuele lifting & sculpting technieken. Nu horen we je denken: ‘oh, maar ik heb al (meerdere) bindweefseltechnieken gehad.’ Wij beloven je: onze aanpak gaat echt nog een flinke stap verder. SKNGM is namelijk een totaalconcept. We werken niet alleen met unieke manuele technieken, maar ook met speciale SKNtools waarmee we verklevingen losmaken en de diepere huidlagen en spieren stimuleren of juist helpen ontspannen. Daarnaast voorzien we de huid tijdens de work-outs van de juiste energie en voedingsstoffen met onze eigen ontwikkelde SKNproducts.

 

Het effect van een SKNGM! behandeling
Deze totaalaanpak staat garant voor celvernieuwing, een verhoogde aanmaak van o.a. collageen, elastine en reticuline, meer volume, verstrakking van de contouren en een liftende, verstevigende werking van binnenuit. SKNGM! is een perfect alternatief voor wie injectables nog een stap te ver is en graag op een natuurlijke manier aan de huid wil werken. Mochten fillers en botox al wel tot jouw tools behoren, dan is SKNGM! dé manier om de resultaten van deze behandelingen optimaal te houden (hou er wel rekening mee dat er 2 weken tussen het zetten van injectables en SKNGM! zit).

 

SKNGM! KUUR 8x met 10% korting!
Net zoals in de sportschool een enkele workout geen langdurig resultaat geeft, werkt dit hetzelfde met SKNGM!. De kracht zit in de herhaling. Om je goed op weg te helpen bieden we SKNGM! Kuur aan van 8 workouts waarbij je iedere week bij ons komt voor een behandeling.

 

Ben jij toe aan een strakkere, gezondere huid? Boek dan nu SKNGM! bij Richmond Skin Clinic!

 

KLASSIEKE BINDWEEFSELMASSAGE

Bindweefselmassage is een perfecte behandeling om de huid te laten stralen! De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is eeN anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de huidstructuur en huidteint.

 

Bindweefselmassage is een diepe manuele massage die wordt uitgevoerd op de onderste laag van de huid, het onderhuids bindweefsel. In deze huidlaag bevinden zich onder andere fibroblasten. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de aanmaak van collageen en elastine en zorgen voor de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Vanaf het 25ste levensjaar neemt de activiteit en de hoeveelheid aanmaak van collageen en elastine af, waardoor er geleidelijk aan fijne lijntjes ontstaan. De rek gaat er als het ware uit waardoor er rimpels ontstaan en de huid gaat verslappen. Hoe eerder de eerste kenmerken van huidveroudering behandeld worden, des te beter het huidverouderingsproces vertraagd kan worden.

 

Tijdens de behandeling wordt door het masseren onder andere de doorbloeding gestimuleerd waardoor tevens de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. In de huid kunnen onderhuidse verklevingen zitten die de doorbloeding verminderen en hiermee het functioneren van de huid beperken. Tijdens de bindweefselmassage worden deze verklevingen los gemasseerd.

 

Door het verbeteren van de doorbloeding wordt de stofwisseling van de huid geactiveerd en worden afvalstoffen beter afgevoerd. Daarnaast worden hierdoor werkzame stoffen in producten door de huid beter opgenomen.

 

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

 

Na de eerste behandeling is er al resultaat te zien. Voor het meest optimale resultaat is het nodig dat de behandelingen in kuurvorm worden ondergaan. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de indicatie, de leeftijd en de huidconditie. Als het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om maandelijks voor een onderhoudsbehandeling terug te komen. Wij houden jouw huid dan in de gaten en zorgen ervoor dat het resultaat behouden blijft.

Preventief voor huidveroudering zijn er ongeveer 6 behandelingen nodig en voor de overige indicaties ongeveer 10 tot 15 behandelingen. De behandelingen vinden één keer per week plaats.

BINDWEEFSELMASSAGE
Behandelingen Tijd Prijs
SKNGM! 45 min € 69,00
SKNGM! MET LED Collageenlicht met 10% korting in mei&juni! 60 min € 84,60
SKNGM! KUUR 8X MET 10% KORTING 45 min € 499,00
KLASSIEKE BINDWEEFSELMASSAGE 30 min € 52,50
KLASSIEKE BINDWEEFSELMASSAGE MET LED Collageenlicht met 10% korting in mei&juni! 45 min € 69,75
KLASSIEKE BINDWEEFSELMASSAGE KUUR 7+1 GRATIS 30 min € 367,50
Maak afspraak
The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

FACIALS

0 opties
Vanaf € -
Van traditionele tot huidverbeterende gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

0 opties
Vanaf € -
Je hebt peelings en peelings, welke geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

0 opties
Vanaf € -
Peeling & Microneedling & LED Light: het gouden trio bij huidverslapping!

BINDWEEFSELMASSAGE

0 opties
Vanaf € -
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

ACNE

0 opties
Vanaf € -
Acne: een probleem niet alleen voor jongeren! Wij helpen je er graag van af!

LASERONTHAREN

0 opties
Vanaf € -
Laserontharen met de beste apparatuur! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

IPL COUPEROSE EN PIGMENT

0 opties
Vanaf € -
Met onze Lumecca IPL verdwijnen couperose en pigmentvlekken als sneeuw voor de zon!

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

0 opties
Vanaf € -
Bloedblaasjes, steelwratjes, bultjes, verstopte poriën: alle huidoffenheden verwijderen we graag voor je!

PERMANENTE MAKE-UP

0 opties
Vanaf € -
Ga voor een natural look met (semi-) permanente make-up!

INJECTABLES

0 opties
Vanaf € -
Injectables, subtiel en natuurlijk: niemand die het ziet behalve jijzelf!

WAXEN

0 opties
Vanaf € -
100% haarvrij met professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

BEENVATEN LASERBEHANDELING

0 opties
Vanaf € -
Stoor jij je aan vaatjes op je benen? In onze vestiging in Heemstede helpen we je er graag van af!