Skin Fitness Treatment

Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen, hyaluronzuur en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder van deze structuren in het bindweefsel aangemaakt. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels!

Skin Fitness Treatment
Behandelingen Time Prijs
45 min € 65,-
45 min € 390,-
45 min € 699,-
Maak afspraak

Skin Fitness Treatment

Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. De fibroblasten die in deze huidlaag aanwezig zijn, worden geactiveerd om weer collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken. Hierdoor wordt de huid voller en strakker. Daarnaast bevordert bindweefselmassage de doorbloeding en versnelt de afvoer van afvalstoffen waardoor je huid gezonder wordt. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit. Deze behandeling wordt afgesloten met een voedend masker die de huid tevens exfoliëert.

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Meestal is een kuur van 6 tot 12 behandelingen nodig waarbij er 1 keer per week bindweefselmassage wordt gegeven.

The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

Prescriptive Peelings

6 opties
Vanaf € 39,95
Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe.

Dermapen

4 opties
Vanaf € 75,-
Helpt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens en brandwonden te verminderen.

Skin Fitness Treatment

3 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

Verwijderen van rode vaatjes en pigmentvlekjes

7 opties
Vanaf € 50,-
Vaatafwijkingen kunnen het gezicht en decolleté ontsieren. Met de Elvii VP laser vermindert of verdwijnt couperose, bloedblaasjes en een spinnetje (spider naevi) in zijn geheel. Couperose kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele gesprongen bloedvaatjes (teleangiëctastieën). De rood of blauw gekleurde vaatjes bevinden zich meestal op wangen, neus en kin en soms ook in deLees verder..

Brow Bar Exclusive

6 opties
Vanaf € 15,-
Onze meest gevraagde schoonheidsservice geeft je prachtig gevormde en volle wenkbrauwen!