Skin Solution Facials

De perfecte introductie tot cosmeceutische huidverzorging, onze populaire gezichtsbehandelingen richten zich op individuele huidproblemen terwijl het de algemene gezondheid van de huid verbetert, met een combinatie van krachtige actieve ingrediënten, vitamineboosters en massagetechnieken. Deze behandelingen zijn doorgaans een combinatie van professionele glycolzuur-, salicylzuur- en melkzuurpeelings, skinlifiting massages en hydratatie.

Kom je voor de eerste keer? Een tijdje geen behandeling gehad? Of misschien vind je het lastig om een behandeling te kiezen? Tijdens een Let-us-advice-you-facial gaan we samen kijken welke behandeling of kuur voor jou het meest geschikt is en het beste past bij jouw huid en leefstijl.

 

Skin Solution Facials
Behandelingen Time Prijs
45 min € 75,-
60 min € 75,-
60 min € 75,-
70 min € 85,-
60 min € 99,-
90 min € 135,-
15 min € 25,-
20 min € 30,-
Maak afspraak

Glow & Go Facial

Fijne lijntjes en rimpels hebben geen schijn van kans met deze uitgekiende leeftijd-tartende behandeling. De anti-wrinkle facial doordringt de huid met versterkende en upliftende voordelen van peptiden, groeifactor activators en eiwitten. De peeling met glycolzuur zal een frisse, stralende huid onthullen. Het Liquid Gold Smoothing & Perfecting Mask geeft de perfecte finish voor een nog gladdere huid. Na slechts één behandeling zijn fijne lijntjes meer ontspannen. De huid is gladder en voller. Een echte aanrader!

Clear Skin Treatment

Verbetert de helderheid van de huid terwijl het acne en oneffenheden bestrijdt. Een combinatie van salicylzuur en peptiden maken de huid gladder en brengen de sebumproductie terug in evenwicht. Ze maken verstopte poriën vrij en versnellen de cel vernieuwing terwijl ze de huid laten stralen en een gezonde huid onthullen.

Alpha-H Signature Facial

Krachtige peeling op basis van 30%-40% (fruit)zuren om op effectieve, grondige en vooruitstrevende manier de huid te exfoliëren en te verdunnen en tegelijkertijd weer op te bouwen en verdikken doordat de productie van collageen en elastine toeneemt. Behandeling in kuurvorm zorgt voor langdurige resultaten.

Reduce Redness Facial

Een gevoelige huid reageert veel sterker op prikkels dan normaal en vergt extra aandacht qua productkeuze. De huid is meestal vrij dun en fijn qua structuur en heeft meer kans op het ontwikkelen van contactallergie, eczeem, couperose of rosacea. Bij deze huidconditie kiezen wij dan ook altijd producten die kalmerende, verzachtende, helende, ontstekingsremmende en beschermende ingrediënten zoals vitamine C en E, aloë vera, kamille en vitamine B3 (niacinamide) bevatten. Bij de Reduce Redness Facial ligt de nadruk op het herstellen en terug in balans brengen van de huidbarrière zodat de huid beter vocht vast kan houden. Hierdoor zal de huid rustiger en soepeler worden. Een gezonde huid!

Ultra-Performance Facial

Deze anti-aging facial bevat naast de Alpha-H signature peeling ook een Bindweefselmassage. Dit is een intensieve massagetechniek die het onderhuids bindweefsel aanpakt. Hierin vinden we veel collagene en elastinevezels die voor de stevigheid van de huid zorgen. Bindweefselmassage verhoogt de doorbloeding en zorgt voor een optimale aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen. Deze verbetering van de doorbloeding heeft een gunstige invloed op de celdeling, wat de weefselspanning ten goede komt.

Firming Eye Treatment

Deze liftende oogbehandeling kun je extra aan je gezichtsbehandeling toevoegen. Met een specifieke bindweefselmassage voor de huid rondom de ogen en het Vitamine C Cherry Masker worden de fijne lijntjes rondom je ogen grondig aangepakt en krijgt de huid mooie lifiting. Een echte aanrader! (alleen te boeken bij een facial)

Let-Us-Advice-You-Facial

De behandeling begint met een huidanalyse waarbij de huid eerst goed wordt gereinigd. Vervolgens kijken we naar de conditie van je huid en bespreken uiteraard jouw wensen. Op basis hiervan wordt een product- en behandeladvies opgesteld. Aansluitend wordt direct de behandeling uitgevoerd die voor jou op dat moment het meest geschikt is.

Beauty Angel Collageenlicht Therapie

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron.
Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd. De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmetica branche gebruikt; talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid.

The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

Prescriptive Peelings

6 opties
Vanaf € 39,95
Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe.

Dermapen

4 opties
Vanaf € 75,-
Helpt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens en brandwonden te verminderen.

Skin Fitness Treatment

3 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

Verwijderen van rode vaatjes en pigmentvlekjes

7 opties
Vanaf € 50,-
Last van couperose of pigmentvlekjes? Met de Elvii VP Laser vermindert of verdwijnen couperose, bloedblaasjes, spinnetjes (spider naevi) en oppervlakkige pigmentvlekjes in zijn geheel.

Brow Bar Exclusive

6 opties
Vanaf € 15,-
Onze meest gevraagde schoonheidsservice geeft je prachtig gevormde en volle wenkbrauwen!

Permanent Make-Up Brows

1 optie
Vanaf € 350,-
Ben je het zat om iedere dag je wenkbrauwen bij te tekenen of wil je graag vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien? Microblading is jouw oplossing!

Waxen

9 opties
Vanaf € 10,-
Snel en voor langere tijd verlost van overtollige haartjes die zachter terug groeien en minder last van ingroeiende haren. Wij verzorgen professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

Manicure & Pedicure

7 opties
Vanaf € 7,50
Geniet van mooie handen en voeten met long lasting CND Shellac!

Injectables

3 opties
Vanaf € 100,-
Injectables zijn niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen!