FACIALS

Bij Richmond Skin Clinic bieden we zowel traditionele als huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan. Met onze huidverbeterende behandelingen gaan wij een stapje verder dan de bekende basis gezichtsbehandelingen. Wij werken met peelingen, technieken en apparatuur om de diepere huidlagen te bereiken en te behandelen. Ben je toe aan het volgende level voor jouw huid en wil je meer dan een basis gezichtsbehandeling? Boek dan een Richmond Clinic Facial en ervaar wat de mogelijkheden zijn.

Daarnaast bieden wij ook, op veler verzoek, de traditionele gezichtsbehandelingen aan. De Richmond Traditional Beauty Facial is een all-in facial waarbij we naast de dieptereiniging direct de wenkbrauwen meenemen, masseren met een mooi serum en afsluiten met een masker afgestemd op de behoefte van je huid.

Als je niet precies weet wat je wilt of wat je huid nodig heeft, boek dan een Richmond Kennismaking Facial. We boeken dan wat extra tijd in om zorgvuldig in kaart te brengen wat je huid nodig heeft. Hieronder alle facials op een rijtje gezet voor je!

Richmond Kennismaking Facial: maak kennis met onze huidspecialisten en ontdek de mogelijkheden. We starten met een intake en huid-analyse om meer te weten te komen over jouw huid. Daarna krijg je een gezichtsbehandeling op maat of een peeling als je huid al meer gewend is. Tijdens deze behandeling laten we je kennismaken met de wereld van anti-aging, huidverbetering en peelingen waar het allemaal om draait bij Richmond Skin Clinic. De kennismakingsbehandeling is de start voor natuurlijk & mooier ouder worden en een “Glowy Skin“. Bij deze behandeling ontvang je 10% korting op je eerste aankoop van de geadviseerde producten. Per persoon kun je eenmaal gebruik maken van deze kennismakingsbehandeling.

Duur: 70 minuten
Kosten: €85

Richmond Traditional Beauty Facial: een tradiotionele gezichtbehandeling afgestemd op je huidtype en -conditie waarbij ontspanning, verzorging en reiniging centraal staan. De behandeling bestaat uit:

  • Dubbele reiniging
  • Peeling
  • Harsen/epileren wenkbrauwen
  • Verwijderen onzuiverheden
  • Massage met serum afgestemd op de behoefte van de huid
  • hydraterend/diepreinigend masker
  • dag/nachtverzorging met serum

We werken tijdens de Richmond Traditional Beauty Facial met het award-winning merk Alpha-H. Dit merk is een begrip in Australie en het heeft voor ieder huidtype een geschikt aanbod. Het resultaat is een mooie, verzorgde en frisse huid met mooie wenkbrauwen

Duur: 60 minuten/ 90 minuten
Kosten:  €75 / €110

Richmond Clinic Facial: intensieve gespecialiseerde behandelingen voor het behandelen van o.a. pigmentvlekken, acne, grove huidstructuur, grove poriën en fijne lijntjes en huidverslapping waarbij huidverbetering centraal staat. Bij deze behandelingen werken we met de merken Mesoestetic en Alpha-H en volg je het advies van de Huidspecialiste op om het beste resultaat te behalen. We maken gebruik van o.a. diverse soorten chemische peelingen, bindweefselmassage, microneedling en lichttherapie. Met deze technieken kunnen we diverse huidcondities en huidproblemen behandelen.

Duur: vanaf 60 minuten
Kosten: vanaf €100

Richmond Jongeren Facial: gezichtsbehandeling afgestemd op de veranderingen die optreden tijdens de jeugd. De reiniging, verzorging en informatie voor thuis staan hierin centraal.

Duur: 40 minuten
Kosten: €45

Nieuw bij Richmond Skin Clinic: Renophase behandelingen voor de gevoelige en rosacea huid!

Veel mensen met een gevoelige, droge huid kunnen niets verdragen en laten hierdoor gezichtsbehandelingen links liggen. Bang voor een heftige reactie die de conditie van de huid alleen maar verslechtert. Ook bij Rocasea weet men niet wat eraan gedaan kan worden en zien we dit soort indicaties alleen maar erger worden. Wat zo jammer is, is dat juist deze huidcondities te lijden hebben onder droogterimpeltjes en een onrustig huidbeeld. Gelukkig kunnen wij nu een veilige behandeling aanbieden die juist afgestemd is op het verbeteren van deze indicaties. Het antwoord is Renophase!

Wat doet Renophase?
Renophase brengt onrustige, gevoelige en ernstig aangedane huidtypes eerst terug in balans. Producten en behandelingen zijn effectief en toch zonder pijnlijke roodheid of vervelling. Een eerste behandeling geeft direct resultaat en kunnen veilig worden gegeven ook al schijnt de zon of ga je op vakantie.

Stappenplan
De technologie van Renophase richt zich op de fundamentele eerste stap: het gezond maken van de aangedane huid die uit balans is. Tijdens iedere behandeling worden er een aantal stappen doorlopen waarbij er altijd een combinatie met LED licht wordt ingezet. Door het licht kunnen de werkstoffen worden vrijgegeven in de diepere huidlaag waardoor er geen irritatie op de huid ervaren wordt. Deze unieke methode zorgt voor een veilige en effectieve gezichtsbehandeling die direct doeltreffend is.

Waarom Renophase?
Wanneer je huid meer in balans is, verminderen huidproblemen automatisch. Je zult merken dat je huid na verloop van tijd sterk genoeg wordt om ook intensievere behandelingen prima aan te kunnen. Zeker bij rosacea of een zeer gevoelige huid heeft deze aangepaste en opbouwende aanpak de voorkeur. Heftige peelings met langdurige vervelling of flinke roodheid zijn helemaal niet nodig als je je eerst focust op fase 1: het rustiger en gezonder maken van je huid zelf!

Wat kun je doen?
Maak een afspraak bij Richmond Skin Clinic en laat je adviseren door onze ervaren huidspecialisten. Zij zullen een behandeling samenstellen die veilig en doeltreffend is en je voorzien van een goed advies voor producten die je thuis kunt gebruiken om je huid alleen maar mooier en sterker te maken.

Wat kost een Renophase behandeling?
Voor een Renophase behandeling bedragen de kosten €150. Dit is inclusief de inzet van het LED licht.
Duur: 50 minuten

FACIALS
Behandelingen Time Prijs
70 min € 85,-
60 min € 75,-
60 min € 100,-
40 min € 45,-
50 min € 150,-
Maak afspraak

Onze tijd is waardevol en die van jou is dat ongetwijfeld ook. Als je te laat bent op jouw afspraak, verlies je die tijd en is de behandeling dus korter. Annuleren of verzetten van je afspraak kan tot 2 dagen van te voren. Verschijn je niet op je afspraak? Dan rekenen we jou 70% van de kosten van de gemiste behandeling aan.

The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

GLOW AND GO

1 optie
Vanaf € 75,-
Wil jij ook een gezichtsbehandeling waarvan je direct resultaat ziet en een glowy skin van krijgt? Boek dan de Glow & Go Facial!

FACIALS

5 opties
Vanaf € 45,-
Van tradioionele tot clinische gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

5 opties
Vanaf € 85,-
Je hebt peelings en peelings, welke is geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

2 opties
Vanaf € 185,-
Peeling & Microneedling & LED Light: het gouden trio bij huidverslapping!

BINDWEEFSELMASSAGE

2 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

ACNE

2 opties
Vanaf € 45,-
Acne: een probleem niet alleen voor jongeren! Wij helpen je er graag van af!

DIOLAZE LASER

35 opties
Vanaf € 0,-
Diolaze Laser! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

LUMECCA IPL

17 opties
Vanaf € 35,-
Met onze Lumecca IPL verdwijnen couperose en pigmentvlekken als sneeuw voor de zon!

WAXEN

9 opties
Vanaf € 10,-
100% haarvrij met professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

MANICURE & PEDICURE

10 opties
Vanaf € 7,50
Fluwelen voetjes met prachtige frisse nagels door onze top pedicure en mooie handen met long lasting CND Shellac

INJECTABLES

19 opties
Vanaf € 39,-
Injectables, subtiel en natuurlijk: niemand die het ziet behalve jijzelf!