FACIALS

Bij Richmond Skin Clinic bieden wij huidverbeterende gezichtsbehandelingen aan. Met onze behandelingen gaan wij een stapje verder dan de bekende basis gezichtsbehandelingen. Wij werken met peelingen, technieken en apparatuur om de diepere huidlagen te bereiken en te behandelen. Ben je toe aan het volgende level voor jouw huid en wil je meer dan een basis gezichtsbehandeling? Boek dan één van onderstaande facials en ervaar wat de mogelijkheden zijn.

Richmond Kennismaking Facial: maak kennis met onze huidspecialisten en ontdek de mogelijkheden. We starten met een intake en huid-analyse om meer te weten te komen over jouw huid. Daarna krijg je een gezichtsbehandeling op maat of een peeling als je huid al meer gewend is. Tijdens deze behandeling laten we je kennismaken met de wereld van anti-aging, huidverbetering en peelingen waar het allemaal om draait bij Richmond Skin Clinic. De kennismakingsbehandeling is de start voor natuurlijk & mooier ouder worden en een “Glowy Skin“. Bij deze behandeling ontvang je 10% korting op je eerste aankoop van de geadviseerde producten. Per persoon kun je eenmaal gebruik maken van deze kennismakingsbehandeling.

Duur: 70 minuten
Kosten: €85

Richmond Beauty Facial: huidbehandelingen op maat voor alle huidcondities waarbij ontspanning, verzorging en/of reiniging centraal staan. De Huidspecialiste stelt in overleg met jou de behandeling samen waarbij ze kijkt naar de huidconditie, wensen en de behandeltijd. We werken tijdens de Richmond Beauty Facial met het award-winning merk Alpha-H. Dit merk is een begrip in Australie en het heeft vele behandelmogelijkheden waaronder ook peelingen (o.a. glycolzuur, melkzuur en salicylzuur) maar ook “zachte” producten. Het resultaat is een mooie, verzorgde en frisse huid zonder de neveneffecten van een “chemische” peeling. Mocht je tijdens deze behandeling een massage willen, boek deze dan als extra optie erbij.

Duur: vanaf 45 minuten
Kosten: vanaf €75

Richmond Clinic Facial: intensieve gespecialiseerde behandelingen voor het behandelen van o.a. pigmentvlekken, acne, grove huidstructuur, grove poriën en fijne lijntjes en huidverslapping waarbij huidverbetering centraal staat. Bij deze behandelingen werken we met de merken Mesoestetic en Alpha-H en volg je het advies van de Huidspecialiste om het beste resultaat te behalen. We maken gebruik van o.a. diverse soorten chemische peelingen, bindweefselmassage, microneedling en lichttherapie. Met deze technieken kunnen we diverse huidcondities en huidproblemen behandelen.

Duur: vanaf 60 minuten
Kosten: vanaf €100

Richmond Jongeren Facial: gezichtsbehandeling afgestemd op de veranderingen die optreden tijdens de jeugd. De reiniging, verzorging en informatie voor thuis staan hierin centraal.

Duur: 40 minuten
Kosten: €35

 

FACIALS
Behandelingen Time Prijs
70 min € 85,-
45 min € 75,-
60 min € 100,-
40 min € 35,-
Maak afspraak

Onze tijd is waardevol en die van jou is dat ongetwijfeld ook. Als je te laat bent op jouw afspraak, verlies je die tijd en is de behandeling dus korter. Annuleren of verzetten van je afspraak kan tot 2 dagen van te voren. Verschijn je niet op je afspraak? Dan rekenen we jou 70% van de kosten van de gemiste behandeling aan.

The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

GLOW AND GO ACTIE

1 optie
Vanaf € 49,95
Wil jij ook een gezichtsbehandeling waarvan je direct resultaat ziet en een glowy skin van krijgt? Boek dan de Glow & Go Facial!

FACIALS

4 opties
Vanaf € 35,-
De perfecte introductie tot cosmeceutische huidverzorging.

PEELINGS

2 opties
Vanaf € 85,-
Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe.

MICRONEEDLING

2 opties
Vanaf € 185,-
Helpt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens en brandwonden te verminderen.

BINDWEEFSELMASSAGE

2 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

DIOLAZE LASER

28 opties
Vanaf € 0,-
Last van couperose of pigmentvlekjes? Met de Elvii VP Laser vermindert of verdwijnen couperose, bloedblaasjes, spinnetjes (spider naevi) en oppervlakkige pigmentvlekjes in zijn geheel.

LUMECCA IPL

16 opties
Vanaf € 50,-
ONTDEK DE LUMECCA Voor veel mensen zijn niet zozeer de rimpeltjes of huidverslapping de grootste bron van ergernis maar worden vooral de zichtbare bloedvaatjes (couperose) en ouderdomsvlekjes als verouderend ervaren. Het goede nieuws is dat juist dit soort storende oneffenheden heel effectief verwijderd kunnen worden met IPL.   Richmond Skin Clinic werkt met de meest krachtigeRead more..

BROW & LASH TREATMENTS

6 opties
Vanaf € 17,50
Onze meest gevraagde schoonheidsservice geeft je prachtig gevormde en volle wenkbrauwen!

WAXEN

9 opties
Vanaf € 10,-
Snel en voor langere tijd verlost van overtollige haartjes die zachter terug groeien en minder last van ingroeiende haren. Wij verzorgen professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

MANICURE & PEDICURE

7 opties
Vanaf € 7,50
Geniet van mooie handen en voeten met long lasting CND Shellac!

INJECTABLES

13 opties
Vanaf € 39,-
Injectables zijn niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen!

INFORMATIE ALPHA-H LIQUID LASER

1 optie
Vanaf € 0,-
Wanneer je huid veroudert verliest ze door dalende hormoonspiegels tot 30% collageen en elastine, raakt de voorraad glycosaminoglycanen (vochtbindende moleculen) uitgeput en vertraagt de celvernieuwing. Gevolg: de huid verliest haar stevigheid en elasticiteit en wordt dunner, doffer, droger en gevoeliger. Het tegenovergestelde kan ook: de huid wordt juist vetter en krijgt last van onzuiverheden. OokRead more..