Verwijderen van rode vaatjes en pigmentvlekjes

Vaatafwijkingen kunnen het gezicht en decolleté ontsieren. Met de Elvii VP laser vermindert of verdwijnt couperose, bloedblaasjes en een spinnetje (spider naevi) in zijn geheel. Couperose kenmerkt zich door de aanwezigheid van vele gesprongen bloedvaatjes (teleangiëctastieën). De rood of blauw gekleurde vaatjes bevinden zich meestal op wangen, neus en kin en soms ook in de hals of het decolleté. Ze zijn onschuldig en komen vaker bij vrouwen dan bij mannen voor. De gesprongen vaatjes ontstaan vanaf het 30e levensjaar en hebben verschillende oorzaken zoals, erfelijkheid, huidtype, alcoholgebruik en roken. Ook kunnen sommige geneesmiddelen, overmatige zonblootstelling en temperatuurschommelingen (vrieskou of saunabezoek) couperose verergeren.

Verwijde of gesprongen bloedvaatjes hebben geen functie meer bij de af- of aanvoer van afvalstoffen en zuurstof. De vaatlaser is een effectieve en veilige methode om oppervlakkig gelegen, rode bloedvaatjes, te verwijderen of te verminderen zonder de huid te beschadigen. Om de huid zo goed mogelijk voor te bereiden op een vaatlaserbehandeling is het belangrijk dat de huid niet gebruind is door zonlicht, de zonnebank of een zelfbruiner. Let op! Indien er een verleden is met huidkanker is de Elvii niet de geschikte methode om je huid te behandelen.

 

Verwijderen van rode vaatjes en pigmentvlekjes
Behandelingen Time Prijs
min € 50,-
min € 50,-
min € 100,-
min € 125,-
min € 100,-
min € 150,-
min € 50,-
Maak afspraak

Hoe verloopt een vaatlaserbehandeling?
Het licht van de vaatlaser geeft warme (energie) af aan de rode bloedkleurstof in de zichtbare vaatjes, waardoor de vaatwand samentrekt en het lichaam de overblijfselen opruimt. Hierbij blijft de omringende huid intact. De duur van de behandeling hangt af van het te behandelen gebied. De behandeling wordt als licht gevoelig ervaren.

Hoe ziet mijn huid er na de behandeling uit?
Direct na de behandeling kan de huid roodheid en een lichte zwelling vertonen. De huid kan licht branderig aanvoelen. Deze klachten trekken na enkele uren weer weg. Enkele dagen na de behandeling ontstaan er kleine korstjes, waar je niet aan moet krabben en wrijving moet voorkomen. Ook kan het zijn dat de vaatjes tijdelijk meer zichtbaar geworden zijn. Deze reactie toont aan dat de vaatjes beschadigd zijn, en zullen gaan verdwijnen. Wij adviseren u om tot 3 dagen na de behandeling geen activiteiten uit te voeren die de doorbloeding kunnen stimuleren, denk hierbij aan intensief sporten, een sauna bezoek of het drinken van alcohol. De huid dient tot 4 weken na de behandeling consequent te worden beschermd tegen de zon.

Hoe vaak moet ik vaatlaserbehandeling ondergaan?
Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. Wanneer er sprake is van veel roodheid kunnen meerdere behandelingen nodig zijn. Bij couperose of rosacea adviseren wij om regelmatig langs te komen voor onderhoud.

Welk resultaat kan ik verwachten?
Met een vaatlaserbehandeling is helaas niet te voorkomen dat er in de toekomst nieuwe bloedvaatjes ontstaan. Maar de behandelde vaatjes verdwijnen en komen niet meer terug. Door uitlokkende factoren zoals blootstelling aan zonlicht, alcoholgebruik en roken te voorkomen, vermindert u de kans op nieuwvorming van bloedvaatjes.

The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

Facials

4 opties
Vanaf € 35,-
De perfecte introductie tot cosmeceutische huidverzorging.

Peelings

2 opties
Vanaf € 85,-
Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe.

Microneedling

2 opties
Vanaf € 185,-
Helpt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens en brandwonden te verminderen.

Bindweefselmassage

2 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

Verwijderen van rode vaatjes en pigmentvlekjes

7 opties
Vanaf € 50,-
Last van couperose of pigmentvlekjes? Met de Elvii VP Laser vermindert of verdwijnen couperose, bloedblaasjes, spinnetjes (spider naevi) en oppervlakkige pigmentvlekjes in zijn geheel.

Brow & Lash Treatments

6 opties
Vanaf € 17,50
Onze meest gevraagde schoonheidsservice geeft je prachtig gevormde en volle wenkbrauwen!

Permanent Make-Up Brows

1 optie
Vanaf € 350,-
Ben je het zat om iedere dag je wenkbrauwen bij te tekenen of wil je graag vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien? Microblading is jouw oplossing!

Waxen

9 opties
Vanaf € 10,-
Snel en voor langere tijd verlost van overtollige haartjes die zachter terug groeien en minder last van ingroeiende haren. Wij verzorgen professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

Manicure & Pedicure

7 opties
Vanaf € 7,50
Geniet van mooie handen en voeten met long lasting CND Shellac!

Injectables

3 opties
Vanaf € 100,-
Injectables zijn niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen!

Informatie Alpha-H Liquid Laser

1 optie
Vanaf € 0,-
Wanneer je huid veroudert verliest ze door dalende hormoonspiegels tot 30% collageen en elastine, raakt de voorraad glycosaminoglycanen (vochtbindende moleculen) uitgeput en vertraagt de celvernieuwing. Gevolg: de huid verliest haar stevigheid en elasticiteit en wordt dunner, doffer, droger en gevoeliger. Het tegenovergestelde kan ook: de huid wordt juist vetter en krijgt last van onzuiverheden. OokRead more..