INJECTABLES

Daar waar de natuurlijke manier van huidverbetering niet voldoende werkt, kunnen injectables net wat meer resultaat geven, zodat de huid er mooier uit komt te zien. Denk aan een fronsrimpel tussen de wenkbrauwen, de verticale lijntjes boven de lippen of de wat diepere lijnen tussen de neus en lippen. Richmond Skin Clinic werkt samen met cosmetisch artsen om onze cliënten ook dit soort behandelingen aan te kunnen bieden.


De verschillende soorten injectables

Wij begrijpen heel goed dat het soms onduidelijk is wat voor soort injectables er allemaal zijn en wat ze doen. Om die reden hebben wij een beknopt overzicht gemaakt van alle injectables die wij aanbieden. Uiteraard is het altijd mogelijk om een advies op maat te krijgen, plan hiervoor een vrijblijvend consult in.

Vanzelfsprekend maken wij alleen gebruik van de allerhoogste kwaliteit injectables en is de cosmetisch arts volledig gekwalificeerd en zeer ervaren in het aanbrengen ervan.

Botox – oppervlakkige huidspieren
Botuline toxine (botox) is een stof die er voor zorgt dat de oppervlakkige huidspieren ontspannen. Deze spieren kunnen met de jaren strammer worden en de huid waar ze onder liggen meetrekken. Hierdoor ontstaan rimpels. Door middel van botox worden die spieren en dus ook de huid daarboven ontspannen en verdwijnen de rimpels geheel of gedeeltelijk. Dit is ideaal voor onder andere de rimpels tussen de wenkbrauwen (frons), het voorhoofd en de “kraaiepootjes” bij de ogen. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden voor het gebruik van botox. Botox heeft het maximale effect na ongeveer 5-10 dagen en werkt circa 4-6 maanden, dit verschilt per persoon. Wij maken zowel gebruik van Bocouture (Merz) als Botox (Allergan).

Fillers – toevoegen van volume
Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Fillers zijn ideaal om lokaal volume toe te voegen in het aangezicht. Dit kan bijvoorbeeld op een plek van volumeverlies, denk hierbij aan de diepe lijnen van de neus-lipplooi, de wangen e.d. Ook is het geschikt om extra volume toe te voegen aan bijvoorbeeld de lippen. Fillers zijn duurder dan botox, dit komt met name omdat het product zelf duurder is. Wel houdt het effect langer aan, meestal ruim een jaar. Wij maken zowel gebruik van Belotero (Merz) als Juvéderm (Allergan) fillers.

Profhilo – huidverbetering
Profhilo is een hele milde vorm van hyaluronzuur en is specifiek bedoeld voor huidverbetering. Door middel van een aantal kleine injecties met hyaluronzuur wordt de huid aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine. Dit product zorgt voor een duidelijk strakkere en frisser uitziende huid maar is minder geschikt om volumeverlies te behandelen. Het kan op verschillende plekken worden toegepast zoals het aangezicht, de hals, de handen enz. Na twee behandelingen houdt het effect circa een jaar aan en kan het effect worden onderhouden met elk jaar een onderhoudsbehandeling. Profhilo wordt gemaakt door de Zwitserse producent IBSA.

Radiesse – huidverbetering én extra volume
Radiesse is in feite een combinatie van Fillers en Profhilo, het zorgt ervoor dat de huid strakker wordt maar kan ook volumeverlies behandelen. Radiesse is een combinatie van hyaluronzuur en calcium, deze combinatie zorgt voor een krachtige en veilige werking. Radiesse wordt ook veel gebruikt in het ziekenhuis, onder andere door de KNO arts bij verslapte stembanden en door de orthopedisch chirurg bij verslapte kniebanden. Radiesse werkt net als fillers ongeveer een jaar. Radiesse wordt gemaakt door de Duitse producent Merz.

Belkyra – onderkin oplossen
Belkyra (in de VS Kybella) is de eerste niet-chirurgische behandelmethode voor overtollig submentaal vet (onderkin) die goedgekeurd is door de FDA. Voor de komst van Belkyra was het in Nederland enkel mogelijk om overtollig vet onder de kin aan te pakken met een chirurgische ingreep of liposuctie. Bij een Belkyra behandeling wordt gewerkt met injectables, net als bij bijvoorbeeld botox of fillers. Het werkzame bestanddeel deoxycholinezuur wordt in het vetweefsel van de onderkin geïnjecteerd. Het zuur zorgt ervoor dat plaatselijk vet in de onderkin wordt afgebroken en dat de vetcellen geen nieuw vet meer kunnen opnemen.

Het effect van Belkyra is blijvend, in tegenstelling tot feitelijk alle andere injectables. Belkyra is dus een unieke stap vooruit, waarmee het mogelijk is om op een veilige en simpele manier het probleem van de onderkin aan te pakken


Plan een afspraak voor injectables met een van onze cosmetisch artsen

Lex Engberts en Erik Pasveer, cosmetisch artsen zijn BIG geregistreerd en lid van de NVCG (Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde) hebben uitgebreide ervaring op het gebied van injectables. Zij hebben een passie voor esthetiek en cosmetische geneeskunde en delen dit graag door middel van het aanbieden van hun diensten op dit gebied. Zij onderscheiden zich door hun vakinhoudelijke kennis en technische vaardigheden, zeer groot esthetisch inzicht en hoog gevoel voor kwaliteit

 

INJECTABLES
Treatments Tijd Prijs
Botox 1 zone 15 min € 99,-
Botox 2 zones 15 min € 189,-
Botox 3 zones 15 min € 279,-
Botox wenkbrauwlift (alleen in combinatie met één of meerdere zone(s)) 15 min € 49
Botox Gummy Smile 15 min € 49,-
Botox kaakspieren (bij knarsetanden) 15 min € 295,-
Botox overmatig transpireren (beide oksels) 15 min € 395,-
Fillers Lipvolume / contour 0,6 ml 15 min € 295,-
Fillers Lipvolume / contour 1,0 ml 15 min € 375,-
Fillers Lipvolume / contour 1,2 ml 15 min € 425,-
Fillers Neuslipplooi 15 min € 375,-
Fillers Lijntjes rondom de mond 15 min € 375,-
Fillers Marionet lijntjes 15 min € 375,-
Fillers Wallen / Traangoot 15 min € 375,-
Fillers Wangen extra volume 15 min € 495,-
Profhilo 15 min € 295,-
Radiesse 1,5 ml. 15 min € 449,-
Radiesse 3,0 ml. 15 min € 799,-
Profhilo Body Kit 30 min € 695,-
Profhilo Body twee behandelingen met interval van 1 maand 30 min € 1.299,-
Make appointment
The next generation skin treatment Make appointment

Treatments

FACIALS

0 options
From € -
Van traditionele tot huidverbeterende gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

0 options
From € -
Je hebt peelings en peelings, welke geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

0 options
From € -
Peeling & Microneedling & LED Light: the golden trio for sagging skin!

ACNE

0 options
From € -
Acne: a problem not only for young people! We are happy to help you get rid of it!

LASERONTHAREN

0 options
From € -
Laserontharen met de beste apparatuur! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

IPL COUPEROSE EN PIGMENT

0 options
From € -
With our Lumecca IPL, couperose and pigmentation spots disappear like snow in the sun!

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

0 options
From € -
Bloedblaasjes, steelwratjes, bultjes, verstopte poriën: alle huidoffenheden verwijderen we graag voor je!

PERMANENT MAKEUP

0 options
From € -
Go for a natural look with (semi-) permanent make-up!

INJECTABLES

0 options
From € -
Injectables, subtle and natural: no one sees it except you!

WAXEN

0 options
From € -
100% hair free with professional wax treatments on all parts of the body.

BEENVATEN LASERBEHANDELING

0 options
From € -
Stoor jij je aan vaatjes op je benen? In onze vestiging in Heemstede helpen we je er graag van af!

MANICURE & COSMETIC FOOT CARE

0 options
From € -
Velvet feet with beautiful fresh nails with our top pedicure and beautiful hands with long lasting CND Shellac