PEELINGS

Wil je echt wat aan je huid doen? Een (chemische) peeling kan ingezet worden voor onder andere acne, acnelittekens, lichte pigmentverschillen, verdikte huid, fijne lijntjes, rimpels, grove huidstructuur en zonschade. De meeste peelings bestaan uit natuurlijke stoffen zoals glycolzuur (zuur uit suikerriet), salicylzuur (zuur uit de schors van de wilg) of lactic acid (melkzuur). De meeste zuren zijn er in een laag percentage voor thuisgebruik en in hoge percentages voor behandeling bij huidspecialist. Wil je meer weten? Lees onze blog!

 

There are 5 categories in the chemical peels:
1. AHA’s (Alpha-hydroxy zuren) voorbeelden zijn melkzuur, glycolzuur, pompoenzuur
2. BHA’s (Bèta-hydroxy zuren) voorbeeld is salicylzuur
3. TCA (Trichloorazijnzuren)
4. Tretinoïden (vitamine A zuur), bijvoorbeeld Retinol
5. Combi van zuren (Jessner)

 

Voor wie is een gezichtspeeling geschikt?
Eigenlijk zijn de peelings geschikt voor iedereen die een wens heeft voor huidverbetering. Door de grote diversiteit in de zuren is er voor elke huid en wens een geschikt zuur, ook voor de gevoelige huid. Wel is het belangrijk om de zuren op de juiste wijze te gebruiken. Gebruik de zuren thuis dus altijd op advies van een specialist.

We often use peels for:

 

NIEUW! 100% organische peelings voor het gezicht
Om je mooie huid te behouden tijdens de zomermaanden is het belangrijk om je huid extra te voeden, hydrateren én te voorzien van een flinke dosis antioxidanten. Dit doen we door middel van onze nieuwe organische peelings. Deze peelings verzorgen je huid niet alleen, maar beschermen ook tegen schade door uv-straling. Door de sterke antioxidanten in de peelings wordt de huid juist gestabiliseerd en versterkt, waardoor het ontstaan van pigmentvlekken en huidveroudering wordt tegengegaan. Het resultaat is een gezonde huid, die mooier en egaler kleurt in de zon. Hieronder vind je meer informatie over de organische peelings die wij in het assortiment hebben.

 


Vitamin C Peeling for Glow & Protection

Vitamine C is één van de best bestudeerde cosmetische ingrediënten, die de huid écht verbetert. Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen (bindweefsel). Dit is nodig om de huid te verstevigen. Verder kan het ingrediënt pigmentvlekken verminderen en werkt het bij rosacea. In klinisch onderzoek is gebleken dat de huid van proefpersonen na langdurig gebruik van het ingrediënt egaler en steviger werd. Daar komt nog eens bij dat vitamine C een antioxidant is en uv-schade kan beperken. Al met al is vitamine C dus bijna een must in je cosmeticaproduct.

What does the treatment look like?
Een Vitamine C Peeling levert een ware boost aan antioxidanten voor je huid, aangezien de peeling voor 70% uit vitamine C (ascorbinezuur) bestaat! Deze peeling wordt tijdens de behandeling gecombineerd met andere zuren die worden afgestemd op jouw huidtype en -conditie. De vitamine C peeling kan al dan niet in combinatie met microneedling worden ingesluisd in de diepere huidlagen. Wij zijn hier dan ook een groot voorstander van. Na de peeling brengen we een kalmerend en herstellend masker aan. Ga je binnenkort op zonvakantie of vind het gewoon fijn om te genieten van de zon, dan is deze peeling een aanrader!

 

 

Pink Peel against skin aging
De pink peeling stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt en bevordert de collageen- en elastineproductie. Deze werkt nog krachtiger dan klassieke fruitzuurpeelings. Het verlies van oestrogeen wordt dankzij de Pink Peel gecompenseerd en is dus bij uitstek een effectieve behandeling voor de huid die in de menopauze is beland. Deze behandeling zorgt voor mooie resultaten op vlak van huidveroudering en vormt ook een perfecte basis voor microneedling waarmee de anti-aging effecten van de behandeling nog eens extra versterkt worden.

What does the treatment look like?
Na de reiniging van de huid wordt de Pink Peeling op de huid aangebracht waarna deze wordt opgevolgd door het Pink Peel Lifting Serum. Dit serum wordt in de huid geneedeld. Vervolgens brengen we het Pink Peel Lifting Masker aan dat we licht inmasseren en dat dankzij de Smart Lifting Patches nog beter door de huid wordt opgenomen. Na de behandeling brengen we een Repair Cream aan en een moisturizer met een SPF. Deze behandeling is ook zeer geschikt om toe te passen op de hals en décolleté.

Voorafgaand aan de chemische peeling
Voor de behandeling bij de huidspecialist moet je wel een aantal regels in acht nemen. Zo wordt je huid gevoeliger voor zon(nebank) licht en wordt je huid eerst wat gevoeliger en kwetsbaarder, direct na de peeling. Na dit soort behandelingen is het dan ook een must om een moisturizer met zonbescherming te gebruiken. Als je interesse hebt in een behandeling met een peeling, adviseert de huidspecialist tijdens de behandeling welke peeling het meest geschikt is voor jouw huidtype en -conditie. Zij zal je ook een behandelplan voorstellen om het beste resultaat te behalen.


Advies thuisverzorging in de zomer:

Tot slot kunnen we niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om je huid in de zomer goed te verzorgen én te beschermen. Wil jij jouw huid ook thuis in goede conditie houden, kies dan in de zomermaanden naast een moisturizer met SPF ook voor een serum met vitamine C (minimaal 4% vitamine C). Tip: Alpha-H Vitamine C Paste (10% ascorbinezuur) en Daily Essential Moisturizer met SPF50. Een gouden duo!

PEELINGS
Treatments Tijd Prijs
Peeling 30 min € 85,-
Peeling met Sheetmasker 45 min € 100,-
Vitamine C Peeling 50 min € 149,-
TCA Peeling 50 min € 85,-
Pink Peeling i.c.m. micorneedling 60 min € 185,-
Peeling Hyperpigmentatie en/of Melasma 60 min € 185,-
Make appointment
The next generation skin treatment Make appointment

Treatments

FACIALS

0 options
From € -
Van traditionele tot huidverbeterende gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

0 options
From € -
Je hebt peelings en peelings, welke geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

0 options
From € -
Peeling & Microneedling & LED Light: the golden trio for sagging skin!

ACNE

0 options
From € -
Acne: a problem not only for young people! We are happy to help you get rid of it!

LASERONTHAREN

0 options
From € -
Laserontharen met de beste apparatuur! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

IPL COUPEROSE EN PIGMENT

0 options
From € -
With our Lumecca IPL, couperose and pigmentation spots disappear like snow in the sun!

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

0 options
From € -
Bloedblaasjes, steelwratjes, bultjes, verstopte poriën: alle huidoffenheden verwijderen we graag voor je!

PERMANENT MAKEUP

0 options
From € -
Go for a natural look with (semi-) permanent make-up!

INJECTABLES

0 options
From € -
Injectables, subtle and natural: no one sees it except you!

WAXEN

0 options
From € -
100% hair free with professional wax treatments on all parts of the body.

BEENVATEN LASERBEHANDELING

0 options
From € -
Stoor jij je aan vaatjes op je benen? In onze vestiging in Heemstede helpen we je er graag van af!

MANICURE & COSMETIC FOOT CARE

0 options
From € -
Velvet feet with beautiful fresh nails with our top pedicure and beautiful hands with long lasting CND Shellac