PERMANENT MAKEUP

Wil jij er op ieder moment van de dag verzorgd uitzien, ook als je geen make-up op hebt? Dan is permanente make-up de oplossing. Permanente make-up is niet alleen ideaal als je er verzorgd uit wil zien maar geen tijd of zin hebt om je make-up te doen, maar ook voor vele andere dingen! Sport je veel en transpireer je dan veel? Of heb je geen haargroei meer door bijvoorbeeld Alopecia? Ook dan is permanente make-up een goede oplossing. Benieuwd? Boek nu één van onze behandelingen of vraag een gratis consult aan.

 

Wat is permanente make-up?
Wat je normaal met make-up bijwerkt, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar worden aangebracht. Bij permanente make-up wordt er door middel van een ultradunne naald, speciale huidvriendelijke pigmentatiestof in de huid gebracht. Het doel van permanente make-up is om de juiste kleur op de juiste plaats te brengen voor een natuurlijk resultaat. De ervaren en gecertificeerde specialisten van Richmond Skin Clinic zijn hier speciaal voor opgeleid en gebruiken enkel hoogwaardige producten en speciale apparatuur.

 

Hoe zien de behandelingen eruit?
Permanente make-up wordt meestal in 2 tot 3 behandelingen aangebracht. Om te beginnen bespreken wij jouw persoonlijke wensen, zoals de vorm en de kleur van het pigment. Ook wordt er op basis van een vragenlijst gecheckt of je geschikt bent voor permanente make-up. Voorafgaand aan de behandelingen wordt het ‘ontwerp’ eerst op de huid getekend. Bevalt het ontwerp? Dan wordt het pigment in de huid gebracht.

 

Het resultaat van permanente make-up
Na de behandeling is de pigmentatie meestal iets donkerder dan gewenst. Dit is heel normaal. Na ongeveer een week zal de pigmentatie lichter worden, doordat de opperhuid, die ook vol pigment zit, dit zal afstoten. Hierbij kunnen kleine korstjes of schilfertjes ontstaan en kan de pigmentatie weer iets te licht worden. Daarom vindt minimaal 4 weken na de eerste behandeling, de tweede behandeling plaats. Hierbij kunnen nog correcties aangebracht worden in de vorm en/of kleur.

 

PMU nabehandeling
Na minimaal zes weken mag je terugkomen voor de nabehandeling. De huid moet wel eerst volledig hersteld zijn. Tijdens deze laatste behandeling kunnen ook nog correcties worden aangebracht in de vorm en/of kleur. Hierna ben je volledig voorzien en zorgt jouw permanente make-up voor de perfecte look!

 

The possibilities
1. Hairstroke wenkbrauwen (machinaal of microblading)
Heb jij last van dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen? Dit kan gecorrigeerd worden met permanente make-up! We maken hierbij gebruik van een speciaal ontwikkeld mesje, waarmee we dunne haartjes in de huid tekenen. Deze dunne haartjes zijn niet van echte haartjes te onderscheiden.

2. Powder brows
Powder brows zijn zeer populair. Hierbij wordt de hele wenkbrauw gevuld door middel van huidvriendelijk pigment, in één bepaalde kleur. Het resultaat is een zacht opgevulde, poederachtige look waardoor het lijkt alsof je wenkbrauwpoeder hebt gebruikt. Het resultaat van powder brows blijft gemiddeld 1,5 tot 2 jaar zichtbaar.

3. Permanente eyeliner (boven en onder het oog)
Ben jij het zat om iedere dag hetzelfde lijntje boven of onder je oog te tekenen? Ga dan voor permanente eyeliner! Bij pmu eyeliner wordt er ook tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat resulteert in een natuurlijke en vollere oogopslag. De permanente eyeliner kan op diverse manieren gezet worden: van zeer natuurlijk naar wat expressiever.

4. Permanente make-up lippen (lip blush)
Een duidelijk gevormde lip met een zachte overloop van kleuren: dat is wat lip blush creëert. Door middel van schaduw techniek worden verschillende lagen van kleur aangebracht op de lippen. Bij een lip blush behandeling pigmenteren wij de lippen met een dunne naald, in een kleur naar keuze. Het grote voordeel van permanente lip make-up is dat asymmetrie in de lippen sterk verminderd kan worden. Lip blush blijft zo’n 2 tot 3 jaar zitten.

 

Boek een gratis consult
Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van permanente make-up? Boek dan een gratis intakegesprek bij Richmond Skin Clinic!

PERMANENTE MAKE-UP
Treatments Tijd Prijs
Permanent make-up intake without obligation and free of charge 30 min € 0,-
Permananente make-up hairstrokes (machinaal of microblading) 90 min € 395,-
Permanente make-up powder brows 180 min € 395,-
Permanente make-up Deepliner / infralash eyeliner 90 min € 275,-
Permanente make-up eyeliner boven 150 min € 299,-
Permanente make-up Lip Blush! 180 min € 450,-
Permanent make-up treatment (1x within 8 weeks for free) 30 min € 50,-
Permanente make-up Touch up Small (9 - 12 mnd) 60 min € 150,-
Permanente make-up Touch up Medium (12 - 18 mnd) 75 min € 225,-
Permanente make-up Touch up Large (18 - 24 mnd) 90 min € 295,-
Make appointment
The next generation skin treatment Make appointment

Treatments

FACIALS

0 options
From € -
Van traditionele tot huidverbeterende gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

0 options
From € -
Je hebt peelings en peelings, welke geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

0 options
From € -
Peeling & Microneedling & LED Light: the golden trio for sagging skin!

ACNE

0 options
From € -
Acne: a problem not only for young people! We are happy to help you get rid of it!

LASERONTHAREN

0 options
From € -
Laserontharen met de beste apparatuur! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

IPL COUPEROSE EN PIGMENT

0 options
From € -
With our Lumecca IPL, couperose and pigmentation spots disappear like snow in the sun!

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

0 options
From € -
Bloedblaasjes, steelwratjes, bultjes, verstopte poriën: alle huidoffenheden verwijderen we graag voor je!

PERMANENT MAKEUP

0 options
From € -
Go for a natural look with (semi-) permanent make-up!

INJECTABLES

0 options
From € -
Injectables, subtle and natural: no one sees it except you!

WAXEN

0 options
From € -
100% hair free with professional wax treatments on all parts of the body.

BEENVATEN LASERBEHANDELING

0 options
From € -
Stoor jij je aan vaatjes op je benen? In onze vestiging in Heemstede helpen we je er graag van af!

MANICURE & COSMETIC FOOT CARE

0 options
From € -
Velvet feet with beautiful fresh nails with our top pedicure and beautiful hands with long lasting CND Shellac