VIDEO’S

B E A U T Y ‘ S,

Vandaag hebben we een video met de eigenaresse van Richmond Skin Clinic: Bianca Richmond! Het onderwerp van vandaag is de reiniging van de huid! Daar zijn best wat vragen en verkeerde opvattingen over.. dus kijk snel en kom achter de do’s & don’ts van de reiniging van de huid! ✨ Abonneer op ons kanaal en zet het belletje aan zodat je nooit een video van ons mist! VOLGENDE KEER hebben we het over : exfoliëren. STAY SAFE & HEALTHY BEAUTY ‘S!

Liefs, Richmond Skin Clinic

-REINIGING PRODUCTEN-
https://www.richmondskinclinic.nl/product-categorie/alpha-h/alpha-h-cleansers-lotions-mists/
AT HOME ESSENTIAL TREATMENT

In dit filmpje laat ik je zien welke producten je thuis kunt gebruiken voor de normale/vochtarme/gevoelige huid. Het hydrateren van de huid gebeurt niet alleen door het drinken van water, maar vooral door het gebruik van de juiste producten.

Vindt je het lastig welke producten geschikt zijn voor jouw huid? Wij zijn er om jou te adviseren in het kiezen van de juiste producten, loop gerust naar binnen in één van onze winkels of neem contact op met ons per mail! ✨

– Balancing cleanser
– Essential cleansing balm
– Gentle daily exfoliant
– Anti stress mask
– Vitamin E serum
– Essential hydration

BEAUTIFUL SKIN BEGINS WITH EXCEPTIONAL SKIN CARE

-ALLE PRODUCTEN-
https://www.richmondskinclinic.nl/product-categorie/at-home/at-home-essential-treatment/
B E A U T Y ‘ S

Vandaag hebben we het over exfoliëren, wat is dat nou eigenlijk en waar wordt het voor inzet? Kijk snel en kom er achter! Abonneer op ons kanaal om zo onze filmpjes niet te missen!

STAY SAFE & HEALTHY ✨

-EXFOLIANTEN-
https://www.richmondskinclinic.nl/product-categorie/alpha-h/alpha-h-exfoliants-peelings/