Garantie & Klachten

Garantie
Wij geven om onze producten en doen natuurlijk ons best om jouw bestelling met alle zorg en liefde bij jouw thuis af te leveren. Ondanks dat wij het zo goed mogelijk inpakken om beschadiging te voorkomen hebben wij vanaf het moment dat het bij ons de deur uitgaat het niet meer in de hand. Helaas kan het natuurlijk wel eens voorkomen dat er iets kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor je aanspraak wilt maken op de garantie.

Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken mits de verzegeling niet is verbroken of het product is gebruikt. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging.

 

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar  info@richmondskinclinic.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet ergens anders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te melden via het platform van de Europese Unie.