Geconcentreerde huidverzorging van Alpha-H

Het moederbedrijf van Alpha-H is in Australie gevestigd. Zij produceren zelf al hun producten en dit betekent dat ze elk aspect van de productie van dichtbij kunnen volgen. Zij staan voor veiligheid, kwaliteit, zuiverheid, potentie en effectiviteit. Ze zijn gecertificeerd volgens de Good Manufacturing Practices International Standards (GMP) van Cosmetics. Om deze certificering te behalen, worden alle aspecten van de productie gecontroleerd, zelfs de waterzuiverheid. Dit betekent een veilige, betrouwbare, frisse en hoogwaardige huidverzorging.

Alpha-H is een cosmeceutisch merk. We definiëren cosmeceutische producten als producten met een voorspelbaar en wetenschappelijk bewezen farmaceutisch effect voor cosmetisch gebruik. We geloven niet dat onze klanten zouden moeten betalen voor onnodige ingrediënten en vulstoffen zoals chemische geuren en kleuren. Daarom worden alle producten geformuleerd met ongebruikelijk hoge percentages actieve, ethisch verantwoorde ingrediënten en worden ze op de huid gebracht met behulp van de nieuwste wetenschappelijke technologieën.

De producten van Alpha-H triggeren de huid om uit de comfortzone te komen en om een ​​verschil te maken dat duidelijk en oprecht is. De hightech afleversystemen zorgen ervoor dat de actieve ingrediënten de huid prikkelen. Door de pH aan te passen wordt de activiteit gestimuleerd op een diepere laag van de opperhuid, waar nieuwe en levendige cellen en collageenvezels worden gemaakt.

Er worden bekroonde innovatieve verpakkingen gebruikt die de ingesloten formules helpen beschermen. Daarnaast zijn er veel verpakkingen met airless-pompen om op hygiënische wijze een gemeten dosering te geven, waardoor het risico op kruisbesmetting, bacteriën en temperatuurschommelingen wordt geminimaliseerd. Dit betekent dat de geconcentreerde formules niet verdund hoeven te worden met conserveermiddelen; de producten blijven fris en actief met behulp van innovatieve verpakkingen.

Wat je moet weten over cosmeceuticals

Navigeren door het oververzadigde landschap van crèmes en drankjes die de wereld beloven, kan op zijn minst verwarrend zijn, maar één ding is absoluut: je hebt cosmeceuticals nodig in je anti-aging artillerie. Als je je ooit teleurgesteld voelde door een gebrek aan resultaten na het gebruik van een huidverzorgingsproduct van de supermarkt, lees dan verder …

Wat zijn cosmeceuticals en hoe werken ze?

Kort gezegd: cosmeceutisch is waar cosmetica en farmaceutica samenkomen. Cosmeceuticals zijn producten die bioactieve wetenschappelijk gevalideerde ingrediënten bevatten waarvan is bewezen dat ze de huid veranderen. Cosmeceutische formuleringen hebben het vermogen om cellulaire activiteit in de huidlaag van de huid te creëren die structurele veranderingen en cellulaire herprogrammering mogelijk maakt.

Wat is het verschil tussen cosmeceuticals en cosmetica?

Het komt in feite neer op twee dingen: de concentratie van actieve ingrediënten in de formulering en de mate van penetratie in de huid. Cosmeceuticals bevatten meer actieve ingrediënten in hogere concentraties die dieper in de huid doordringen, waardoor de formulering tastbare, duurzame veranderingen aan de huid kan afgeven.

Welke veranderingen kan ik verwachten te zien en hoe lang duurt het?

Actieve ingrediënten hebben het vermogen om de huid biologisch te veranderen. Deze veranderingen kunnen onmiddellijk of op langere termijn plaatsvinden. Afhankelijk van het gebruikte product en de aandoening die je probeert te behandelen; je kunt verwachten merkbare verbeteringen te zien in textuur, tint, helderheid, poriegrootte, stevigheid, hydratatie en kleur.

Welke huidcondities behandelen cosmeceutische producten?

Cosmeceutische producten zijn effectief bij de behandeling van verschillende huidaandoeningen, waaronder acne, pigmentvlekken, veroudering, uitdroging, doffe huid, beschadiging door de zon, photoageing, keratose pilaris, rosacea, littekens en overmatig vette huid, om er maar een paar te noemen.

Wat zijn actieve ingrediënten en welke moet ik gebruiken?

Actieve ingrediënten zijn die ingrediënten die een specifiek effect op de huid hebben. Deze ingrediënten zijn in bepaalde percentages vereist en vereisen technologisch geavanceerde leveringsmethoden om effectief te zijn. Ze zijn vaak onstabiel als ze niet correct worden geformuleerd en opgeslagen. Sommige actieve ingrediënten in onze formuleringen zijn onder andere:

Vitamine A

De anti-verouderingsvitamine. Vitamine A verhoogt de celvernieuwing en de regeneratie van een gezonde huid. Het verfijnt ook de poriën en de huidstructuur, vermindert ouderdomsvlekken, fijne lijntjes / rimpels en vale plekken en geeft een jeugdige glans.

Glycolzuur

Een alfahydroxyzuur (AHA) afgeleid van suikerriet. Vanwege de kleine moleculaire structuur dringt het gemakkelijk in de huid binnen en creëert het vocht van binnenuit. Het verzacht ook rimpels, vervaagt hyperpigmentatie en beschadiging door de zon en verbetert in het algemeen de tonus en de textuur van de huid.

Salicylzuur

Een bèta-hydroxylzuur (BHA) afgeleid van wilgenschors, zoete berk en wintergroene bladeren, het is uitstekend voor vette en verstopte huiden omdat het plakkerig talg afbreekt om acne te helpen voorkomen.

Peptiden

Ketens van aminozuren of ‘miniproteïnen’ die signalen naar cellen kunnen sturen om een ​​reactie te activeren, bijvoorbeeld Matrixyl om collageen te produceren en Juveleven om DNA-herstel te initiëren.

Antioxidanten

Antioxidanten beschermen de huid door de productie van vrije radicalen te beperken, wat de huidcellen kan beschadigen. Antioxidanten in huidverzorgingsproducten kunnen veel doen voor de gezondheid en het uiterlijk van je huid, inclusief het verminderen van de tekenen van veroudering.

Niacinamides

Een bioactieve vorm van vitamine B3 en een krachtig celcommunicerend ingrediënt dat meerdere voordelen tegen veroudering biedt. Verhoogt het celmetabolisme, voorkomt pigmentatie, stimuleert de collageensynthese en verbetert fijne lijntjes, rimpels, textuur, elasticiteit en vaalheid.

Vitamine C

Ethylascorbinezuur: een krachtige antioxidant die de huid verlicht en verheldert, helpt bij de productie van collageen, remt de melaninesynthese en verdedigt tegen schade door vrije radicalen.

Ferulinezuur

Een krachtige natuurlijke antioxidant gewonnen uit rijstzemelen. Verbetert de stabiliteit van antioxidanten vitamine C en E en helpt ook de huid te beschermen tegen omgevingsinvloeden.

Kun je cosmeceuticals gebruiken voor en na behandelingen zoals Laser, Dermapen en peelings?

Cosmeceuticals kunnen vóór een behandeling worden gebruikt. Tyrosinase-remmers zoals vitamine C moeten minstens twee weken vóór een op licht gebaseerde behandeling (IPL, laser) worden gebruikt om verzachting tegen postinflammatoire hyperpigmentatie te voorkomen. Vitamine C of een andere tyrosinase-remmer moet ook worden gebruikt twee weken voorafgaand aan geavanceerde pigmentatiebehandelingen. Na een geavanceerde behandeling zoals Dermapen, laser en peeling is het altijd het beste om neutrale huidverzorging en SPF te gebruiken tot 10 dagen na de behandeling en vervolgens cosmeceutische actieve bestanddelen te hervatten. De huid voorbereiden met cosmeceutical thuisproducten voor een periode is essentieel vóór elke klinische behandeling omdat het de genezingsperiode zal versnellen en de resultaten van uw behandeling zal verbeteren.

Kan iedereen cosmeceutische huidverzorging gebruiken?

Cosmeceutical actieve ingrediënten hebben een bewezen biologische actie in de huid en veranderen de structuur van de huid. Dus sommige huidcondities moeten het gebruik hiervan opbouwen. Er zijn ook contra-indicaties voor sommige cosmeceutische ingrediënten en medicijnen. Zwangere en zogende vrouwen moeten retinoïden en salicylzuur vermijden. De meeste mensen zien buitengewone resultaten door cosmeceutische ingrediënten, maar vraag altijd advies en intake als je niet zeker weet welke actieve stoffen bij je passen.

Heb ik een recept nodig voor cosmeceutische producten?

Hoewel cosmeceuticals sterker zijn dan cosmetische huidverzorgingsproducten, zijn ze niet zo sterk als farmaceutische producten, daarom heb je geen recept nodig om ze te kopen. Om het beste uit je producten te halen, raden we echter aan om je te laten adviseren door een van onze therapeuten en huidspecialisten voor een gepersonaliseerde routine, deskundig advies en tips.