Laser Deals Acties

OKTOBER & NOVEMBER

Laser Deals + GRATIS OKSELS

Wil jij nu ook echt in 2023 met gladde benen, oksels en bikinilijn op het strand liggen of lekker flaneren in dat mooie jurkje? Start dan dit najaar met Laser ontharen bij Richmond Skin Clinic en heb er volgend jaar geen omkijken meer naar! En om jou nog meer te motiveren, krijg je in oktober & november een pakket van 6x oksels laseren van ons cadeau!* Je kunt op onze vestigingen in Wassenaar, Heemstede & Woerden terecht.

PS Zijn jouw oksels al haarvrij dan doen we je een ander pakket ter waarde van €300 cadeau! Er valt altijd nog wel iets te laseren, toch?
*bij afname van twee pakketten

Sign Up to Get Your Information

direct afspraak 
maken

Wil je direct starten of een vrijblijvende intake in de salon? Klik dan op de desbetreffende button en reserveer jouw plekje op een voor jou dichtstbijzijnde vestiging van Richmond Skin Clinic. 

Cliënten die jou voorgingen zijn
Razend Enthousiast

Say goodbye to your unwanted hair


Comfortabel, snel en pijnloos ontharen

Met onze geavanceerde laserbehandeling verwijderen we op een veilige en zachte manier ongewenste haargroei. De laserbehandeling verloopt comfortabel en snel, door het grote behandeloppervlak van de laser. Daarnaast heeft de laser een ingebouwd oppervlak wat de huid verkoeling geeft. Hierdoor is het ontharen vrijwel pijnloos.