Over ons

Wie is Richmond Skin Clinic

Mijn naam is Bianca Richmond en dat is echt mijn naam. Veel mensen denken dat wij een internationaal bedrijf zijn maar ik kom gewoon uit Nederland. Ik ben, toen mijn kids opgroeiden, aan huis een salon begonnen. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik in de huidverzoring terecht wilde komen. Mede doordat ik zelf tijdens de pubertijd veel last heb gehad van acne en mijn moeder me gelukkig naar een schoonheidsspecialiste stuurde, kwam ik er toen al achter dat zij echt een verschil voor mij heeft gemaakt.

Ik ben een zogenaamde laatbloeier. Pas toen ik 44 jaar was, ben ik de opleiding gaan doen en direct aan huis gestart met mijn eigen salon. Al gauw merkte ik dat ik de tradiotionele behandelingen niet uitdagend genoeg vond. Ik wilde ook graag resultaat van mijn behandelingen terug zien. Het mooie aan ons vak is dat de ontwikkelingen zo ontzettend snel gaan en we zo veel meer te bieden hebben dan reinigen en hydrateren. Ook voor ons is het een uitdaging om het kaf van het koren te scheiden. Maar door te verdiepen en te testen, kan ik zeggen dat wij een aanbod hebben van effectieve behandelingen en producten die doen wat ze beloven.

In de afgelopen jaren is er ruimte gekomen om te groeien met mijn bedrijf. Met mijn vestigingen in Wassenaar, Delft en Heemstede kunnen wij hoogwaardige huidverbeterende behandelingen aanbieden en daarnaast ook Permanente Make-Up en Laserontharingsbehandelingen.

Voor iedereen die bij Richmond Skin Clinic werkt kan ik zeggen dat er passie is voor de huid. Maar wat ik zelf nog veel belangrijker vind, is dat alle collega’s heel fijne persoonlijkheden hebben en dat ze je het gevoel van vertrouwen geven en je op je gemak zullen stellen. Ik ben dan ook heel trots op mijn team!

Jij, als klant, komt bij ons met een vraag over je huid en stelt je kwetsbaar op. Het is aan ons om je te helpen en ervoor te zorgen dat we je goed informeren, juiste verwachtingen stellen, resultaat bieden en je bovenal een prettig gevoel geven als je bij ons bent en erna als je onze zaak weer verlaat en je de volgende dag in de spiegel kijkt. Wij zullen er alles aan doen om dit waar te maken!