RICHMOND KENNISMAKING FACIAL

Bij Richmond Skin Clinic hebben we een duidelijk doel: de beste versie van jouw huid tevoorschijn laten komen. Of het nu gaat om traditionele gezichtsbehandelingen of intensieve behandelingen die gericht zijn op huidverbetering; “Wij zijn skinfreaks die een uitdaging niet uit de weg gaan”, aldus eigenaar Bianca Richmond.

Richmond Skin Clinic zit tussen een huidtherapeut en schoonheidsspecialist in. Je vindt het comfort van een luxe salon, gecombineerd met intensieve behandelingen. Bij Richmond Skin Clinic onderscheiden we ons door onze aanpak. We zijn heel realistisch en zullen je altijd een eerlijk advies geven.

Bij je eerste bezoek aan Richmond Skin Clinic stellen we aan de hand van een intakegesprek en huidanalyse een persoonlijk behandeladvies op.

Tijdens deze intake bespreken we o.a.:

  • Jouw huidprobleem en/of huidwensen
  • Geadviseerde behandelmethode
  • Verwacht aantal behandelingen
  • Kosten van de behandeling
  • Te verwachten eindresultaat

Wij zien het als een uitdaging  om jouw huid te laten stralen en je iedere keer weer het best mogelijke advies te geven om de mooiste resultaten te krijgen. Samen gaan we een traject in en het leuke daarvan is dat je samen iets opbouwt en kunt genieten van mooie resultaten.

Richmond Kennismaking Facial: maak kennis met onze huidspecialisten en ontdek de mogelijkheden. We starten met een intake en huid-analyse om meer te weten te komen over jouw huid. Daarna krijg je een gezichtsbehandeling op maat of een peeling als je huid al meer gewend is. Tijdens deze behandeling laten we je kennismaken met de wereld van anti-aging, huidverbetering en peelingen waar het allemaal om draait bij Richmond Skin Clinic. De kennismakingsbehandeling is de start voor natuurlijk & mooier ouder worden en een “Glowy Skin“. Bij deze behandeling ontvang je 10% korting op je eerste aankoop van de geadviseerde producten. Per persoon kun je eenmaal gebruik maken van deze kennismakingsbehandeling.

BOEK JOUW AFSPRAAK VOOR EEN “Glowy Skin“ NU!

70 minuten €85,-