Afspraak maken

Go back

Microneedling

Wil jij een effectieve huidverbeterende gezichtsbehandeling? Heb jij last van een doffe huid of van fijne lijntjes en huidverslapping? Met onze 3 staps behandeling waarbij we een peeling afgestemd op jouw huidtype, serum met werkstoffen cosmetisch microneedlen en afsluiten met 15 minuten onder onze krachtige LED bieden we een comfortabele behandeling aan waar je direct resultaat van ziet!

Microneedling

Microneedling treatments

01/
Cosmetisch Microneedling i.c.m. LED
Bij cosmetisch microneedlen wordt vooral gefocust op het verbeteren van de huidconditie, zodat de huid beter gehydrateerd is en soepeler aanvoelt. De werkstoffen van de producten worden door het microneedlen 40% tot 80% beter opgenomen in de huid. Droogtelijntjes zullen aanzienlijk verminderen en de huid krijgt een mooie glans. Ook voor huid met rosacea zijn deze behandelingen zeer geschikt en veilig.
01/
Dermapen4 Microneedling i.c.m. LED
Bij medisch microneedlen wordt gebruik gemaakt van een Dermapen. De unieke Dermapen behandeling is een zeer veilige manier om de huid te ‘triggeren’, om zo het genezingsproces te stimuleren. Dit resulteert in verjonging van de huid, een zichtbaar gladdere huidstructuur en vermindering van (acne-)littekens. Medisch microneedlen is o.a. geschikt voor huidverslapping, pigmentverstoringen, (acne-)littekens en de algehele conditie van de huid verbeteren!
01/
Microneedling Intensief (face, hals, décolleté, peeling & LED Light)
Microneedling is een cosmetische procedure waarbij kleine naaldjes in de huid worden gebruikt om microscopische gaatjes te creëren. Deze gaatjes stimuleren de natuurlijke genezingsrespons van de huid en hebben verschillende voordelen voor de huid.

Boek een gratis intake

Wij nodigen je graag uit om een afspraak te maken voor een intake gesprek. We kunnen dan jouw wensen in kaart brengen en vervolgens de juiste behandeling voor je inplannen. Soms is het ook nodig om een huid voor te bereiden met thuisproducten voordat we een behandeling veilig kunnen uitvoeren. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

Populaire behandelingen

/