ACNE

Heb jij last van acne en wil je er graag zo snel mogelijk vanaf? Bij Richmond Skin Clinic hebben wij veel ervaring met het acne behandelingen. Wij kijken naar jouw huid en de oorzaak van jouw acne. Vervolgens stellen wij hier een passend behandelplan voor op. Wil jij verlost zijn van jouw acne? Boek dan een acne behandeling bij Richmond Skin Clinic!

 

Onze acne behandelingen
Welke behandelmethode geschikt is, hangt altijd af van de mate van acne, dit is voor iedereen anders. Wil je meer weten over de verschillende vormen van acne? Lees dan onze blog! Bij Richmond Skin Clinic werken wij voornamelijk met dieptereiniging en chemische peelings. Een chemische peeling is een zuur wat het overschot aan talg oplost, de ontstekingen remt, exfolieert en de poriën verfijnt. Daarnaast werkt het ook op gerstekorrels. Welke peeling ingezet wordt, bepaalt de huidspecialiste na analyse van de huid. Indien je aanvullend bent verzekerd, worden onze acne behandelingen vergoed!

 

 

Acne behandeling voor jongeren
De Richmond Jongeren Facial is geschikt voor jongeren tot 18 jaar. Tijdens de facial wordt de huid gereinigd met hoogwaardige reinigingsproducten en worden de onzuiverheden verwijderd. Vervolgens wordt een zuiverend masker aangebracht. Tijdens de acnebehandeling geven we je advies wat past bij jouw huid, zodat jij je huid zo goed mogelijk kunt verzorgen.

 

Acne therapie in combinatie met chemische peeling
Een chemische peeling zorgt voor een diepe reiniging van de poriën en versnelt het afschilferingsproces van de huid, waardoor je huid sneller vernieuwt. Daarnaast voorkomt een chemische peeling het ontstaan van nieuwe verstoppingen. Bij Richmond Skin Clinic werken wij met salicylzuur peelings en TCA-peelings. Lees onze blog voor meer informatie over deze peelings.

 

Littekens acne verwijderen
Na acne ontstaan vaak littekens die het huidbeeld verstoren: rode vlekjes, donkere pigmentvlekjes en inkepingen in de huid. De littekentjes van puistjes gaan helaas niet vanzelf weg. Wij snappen dat dit vervelend kan zijn. Bij Richmond Skin Clinic kun je jouw acnelittekens laten behandelen door middel van microneedling in combinatie met een peeling of IPL-behandeling. Microneedling maakt kleine gaatjes in de huid, waardoor de huid gestimuleerd wordt om zich te vernieuwen en de littekens in het gezicht vanuit de bodem opgevuld worden. Hierdoor zullen ze minder zichtbaar zijn of zelfs compleet verdwijnen. Ben jij klaar voor een mooie, egale huid?

 

 

Acne behandeling voor thuis
Naast de behandelingen in de salon, is het ook noodzakelijk om thuis de juiste producten te gebruiken. Acne is namelijk een complexe, hardnekkige huidconditie die een gedisciplineerde aanpak nodig heeft om écht te verminderen. Wil jij niet alleen in de salon, maar ook thuis jouw huid behandelen tegen acne? Alpha-H heeft een ‘Clear Skin’ lijn ontwikkeld speciaal voor de huid met onzuiverheden. In de ‘Clear Skin Kit’ zitten 5 miniatuurproducten waarmee acne thuis grondig kan worden aangepakt.
ACNE
Behandelingen Tijd Prijs
Jeugdbehandeling / Youth treatment tot 18 jaar 40 min € 45,-
Acnétherapie peeling zonder extracties 30 min € 85,-
Acnétherapie peeling en extracties 60 min € 100,-
Maak afspraak
The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

FACIALS

0 opties
Vanaf € -
Van traditionele tot huidverbeterende gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

0 opties
Vanaf € -
Je hebt peelings en peelings, welke geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

0 opties
Vanaf € -
Peeling & Microneedling & LED Light: het gouden trio bij huidverslapping!

BINDWEEFSELMASSAGE

0 opties
Vanaf € -
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

ACNE

0 opties
Vanaf € -
Acne: een probleem niet alleen voor jongeren! Wij helpen je er graag van af!

LASERONTHAREN

0 opties
Vanaf € -
Laserontharen met de beste apparatuur! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

IPL COUPEROSE EN PIGMENT

0 opties
Vanaf € -
Met onze Lumecca IPL verdwijnen couperose en pigmentvlekken als sneeuw voor de zon!

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

0 opties
Vanaf € -
Bloedblaasjes, steelwratjes, bultjes, verstopte poriën: alle huidoffenheden verwijderen we graag voor je!

PERMANENTE MAKE-UP

0 opties
Vanaf € -
Ga voor een natural look met (semi-) permanente make-up!

INJECTABLES

0 opties
Vanaf € -
Injectables, subtiel en natuurlijk: niemand die het ziet behalve jijzelf!

WAXEN

0 opties
Vanaf € -
100% haarvrij met professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

BEENVATEN LASERBEHANDELING

0 opties
Vanaf € -
Stoor jij je aan vaatjes op je benen? In onze vestiging in Heemstede helpen we je er graag van af!