INJECTABLES

Injectables zijn bijna niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen. Daar waar de natuurlijke manier van huidverbetering niet afdoende werkt, kan een injectable net wat meer resultaat geven, zodat de huid er mooier uit komt te zien. Denk dan aan een fronsrimpel tussen de wenkbrauwen en de verticale lijntjes boven de lippen en de wat diepere lijnen tussen de neus en lippen. Om onze cliënten ook dat te kunnen aanbieden, werkt Richmond Skin Clinic samen met een aantal esthetisch artsen.

In Heemstede heeft huisarts Ingrid Kuiper meer dan 15 jaar ervaring met het zetten van botox en fillers. Hiernaast voert zij ook de draadlift, de profhilo en liquid facelift uit. De lijntjes rondom de mond zijn haar specialiteit! Naast Ingrid is Lex Engberts ook regelmatig bij ons in de Clinic aanwezig. Hieronder staan de data waarop je bij ons terecht kunt voor injectables in Heemstede.

Heemstede

  • Woensdag 3 juni van 12.00 tot 17.30 uur
  • Dinsdag 9 juni van 13.30 tot 17.00 uur

Voor het maken van een afspraak in Heemstede graag bellen met 06-58 79 44 06

Klariene en Lex Engberts, beiden esthetisch arts, BIG geregistreerd en samen uitgebreide ervaring op het gebied van injectables, werken op onze locatie in Wassenaar. Zij hebben allebei een passie voor esthetiek en cosmetisch geneeskunde en willen dit graag delen door middel van het aanbieden van hun diensten op dit gebied. Zij onderscheiden zich door hun vakinhoudelijke kennis en technische vaardigheden, zeer groot esthetisch inzicht en hoog gevoel voor kwaliteit.

Wassenaar

  • Donderdag 11 juni van 14.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag 20 juni van 10.00 tot 14.00 uur

Voor het maken van een afspraak in Wassenaar graag bellen met 06- 83 39 81 08

Mailen kan ook naar info@richmondskinclinic.nl

INJECTABLES
Behandelingen Time Prijs
15 min € 99,-
15 min € 189,-
15 min € 279,-
15 min € 39,-
15 min € 295,-
15 min € 395,-
15 min € 295,-
15 min € 375,-
15 min € 375,-
15 min € 375,-
15 min € 495,-
15 min € 295,-
15 min € 695,-
Maak afspraak

Profhilo – Huidverstrakking en huidverjonging zonder operatie

Met het verstrijken van de jaren wordt de huid slapper en gaat het gezicht meer tekenen van ouderdom vertonen. Er ontstaan plooien, rimpels en hamsterwangetjes. Een huidverstrakkende behandeling zou dan uitkomst bieden.

Tot dusver was een facelift hiervoor de aangewezen behandeling. Tegenwoordig behandelen we dit ook met onze revolutionaire Profhilo. Een behandeling met Profhilo kent bovendien nauwelijks hersteltijd.

De behandeling met Profhilo is eenvoudig: op dag 1 en dag 30 worden op enkele plaatsen in het gelaat met een dunne naald fillers in de huid geplaatst. Na de behandeling start de huid met het aanmaken van collageen en wordt de huid strakker. Na ongeveer 2 maanden is het effect waarneembaar.

Met Profhilo kan ook heel goed huidverstrakking op andere plaatsen van het lichaam bereikt worden. Zo kunnen de handen, hals en buik verstevigd worden en kan hiermee een heel fraai en natuurlijk resultaat bereikt worden. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van Radiesse. De behandeling is echter minder belastend en de resultaten zijn doorgaans langer durend.

De behandeling wordt over het algemeen goed verdragen. De prikjes zijn weinig pijnlijk en er zijn na de behandeling nauwelijks blauwe plekken. Ongeveer 10 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van.

Gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 30 dagen doet u een tweede behandeling en 8 weken na de eerste behandeling gaat u het resultaat zien.

De huid behoeft geen bijzondere nazorg. U kunt direct uw dagelijkse bezigheden weer hervatten.

Een Profhilo behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. De behandeling is zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten of in combinatie met een filler behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 5 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen je werkzaamheden door.

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

NIEUW! Hals facelift

Dankzij een combinatie van bestaande technieken, te weten botox en Profhilo, is er een revolutionaire nieuwe behandeling ter verjonging van de hals ontwikkeld. Door deze techniek worden zowel de oppervlakkige spieren als de huid zelf aangepakt. De hals wordt duidelijk jonger, soepeler én beter gehydrateerd.

De behandeling is als volgt, op dag 1 wordt er botox aangebracht (40Eenheden), twee weken hierna wordt er vervolgens de eerste Profhilo behandeling toegepast. Dit wordt vier weken later herhaald. Dit zal uiteindelijk gaan zorgen voor een spectaculair resultaat zonder dat er een mes aan te pas komt! Dit resultaat houdt zeker 6-9 maanden aan.

Normaal zijn de kosten voor deze behandeling €800 wij kunnen deze therapie echter als pakket voor slechts €695 aanbieden!

Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie!

The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

GLOW AND GO ACTIE

1 optie
Vanaf € 49,95
Wil jij ook een gezichtsbehandeling waarvan je direct resultaat ziet en een glowy skin van krijgt? Boek dan de Glow & Go Facial!

FACIALS

4 opties
Vanaf € 35,-
De perfecte introductie tot cosmeceutische huidverzorging.

PEELINGS

2 opties
Vanaf € 85,-
Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe.

MICRONEEDLING

2 opties
Vanaf € 185,-
Helpt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens en brandwonden te verminderen.

BINDWEEFSELMASSAGE

2 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

DIOLAZE LASER

28 opties
Vanaf € 0,-
Last van couperose of pigmentvlekjes? Met de Elvii VP Laser vermindert of verdwijnen couperose, bloedblaasjes, spinnetjes (spider naevi) en oppervlakkige pigmentvlekjes in zijn geheel.

LUMECCA IPL

16 opties
Vanaf € 50,-
ONTDEK DE LUMECCA Voor veel mensen zijn niet zozeer de rimpeltjes of huidverslapping de grootste bron van ergernis maar worden vooral de zichtbare bloedvaatjes (couperose) en ouderdomsvlekjes als verouderend ervaren. Het goede nieuws is dat juist dit soort storende oneffenheden heel effectief verwijderd kunnen worden met IPL.   Richmond Skin Clinic werkt met de meest krachtigeRead more..

BROW & LASH TREATMENTS

6 opties
Vanaf € 17,50
Onze meest gevraagde schoonheidsservice geeft je prachtig gevormde en volle wenkbrauwen!

WAXEN

9 opties
Vanaf € 10,-
Snel en voor langere tijd verlost van overtollige haartjes die zachter terug groeien en minder last van ingroeiende haren. Wij verzorgen professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

MANICURE & PEDICURE

7 opties
Vanaf € 7,50
Geniet van mooie handen en voeten met long lasting CND Shellac!

INJECTABLES

13 opties
Vanaf € 39,-
Injectables zijn niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen!

INFORMATIE ALPHA-H LIQUID LASER

1 optie
Vanaf € 0,-
Wanneer je huid veroudert verliest ze door dalende hormoonspiegels tot 30% collageen en elastine, raakt de voorraad glycosaminoglycanen (vochtbindende moleculen) uitgeput en vertraagt de celvernieuwing. Gevolg: de huid verliest haar stevigheid en elasticiteit en wordt dunner, doffer, droger en gevoeliger. Het tegenovergestelde kan ook: de huid wordt juist vetter en krijgt last van onzuiverheden. OokRead more..