Injectables

Injectables zijn bijna niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen. Daar waar de natuurlijke manier van huidverbetering niet afdoende werkt, kan een injectable net wat meer resultaat geven, zodat de huid er mooier uit komt te zien. Denk dan aan een fronsrimpel tussen de wenkbrauwen en de verticale lijntjes boven de lippen en de wat diepere lijnen tussen de neus en lippen. Om onze cliënten ook dat te kunnen aanbieden, werkt Richmond Skin Clinic samen met arts Ingrid Kuiper. Zij heeft naast haar huisartsenpraktijk in Heemstede al meer dan 15 jaar ervaring met het zetten van botox en fillers. Hiernaast voert zij ook de draadlift, de prohilio en liquid facelift uit. De lijntjes rondom de mond zijn haar specialiteit!

Ingrid is regelmatig bij ons in de Clinic aanwezig en hieronder staan de data waarop je bij ons terecht kunt voor injectables:

Heemstede
– Dinsdag 25 februari vanaf 15.00 uur
– Dinsdag 31 Maart vanaf 13:00 tot 17:00 uur
Voor het maken van een afspraak in Heemstede graag bellen met 06-58 79 44 06

Wassenaar
– Zaterdagochtend 22 februari 2020
– Vrijdagmiddag 3 april 2020 vanaf 13:00 tot 17:00 uur

Voor het maken van een afspraak in Wassenaar graag bellen met 06- 83 39 81 08

Mailen kan ook naar info@richmondskinclinic.nl

Injectables
Behandelingen Time Prijs
15 min € 100,-
15 min € 300,-
15 min € 250,-
Maak afspraak

Prophilo – Huidverstrakking en huidverjonging zonder operatie

Met het verstrijken van de jaren wordt de huid slapper en gaat het gezicht meer tekenen van ouderdom vertonen. Er ontstaan plooien, rimpels en hamsterwangetjes. Een huidverstrakkende behandeling zou dan uitkomst bieden.

Tot dusver was een facelift hiervoor de aangewezen behandeling. Tegenwoordig behandelen we dit ook met onze revolutionaire Prophilo. Een behandeling met Prophilo kent bovendien nauwelijks hersteltijd.

De behandeling met Prophilo is eenvoudig: op dag 1 en dag 30 worden op enkele plaatsen in het gelaat met een dunne naald fillers in de huid geplaatst. Na de behandeling start de huid met het aanmaken van collageen en wordt de huid strakker. Na ongeveer 2 maanden is het effect waarneembaar.

Met Prophilo kan ook heel goed huidverstrakking op andere plaatsen van het lichaam bereikt worden. Zo kunnen de handen, hals en buik verstevigd worden en kan hiermee een heel fraai en natuurlijk resultaat bereikt worden. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van Radiesse. De behandeling is echter minder belastend en de resultaten zijn doorgaans langer durend.

De behandeling wordt over het algemeen goed verdragen. De prikjes zijn weinig pijnlijk en er zijn na de behandeling nauwelijks blauwe plekken. Ongeveer 10 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van.

Gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 30 dagen doet u een tweede behandeling en 8 weken na de eerste behandeling gaat u het resultaat zien.

De huid behoeft geen bijzondere nazorg. U kunt direct uw dagelijkse bezigheden weer hervatten.

Een Prophilo behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. De behandeling is zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten of in combinatie met een filler behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 6 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen je werkzaamheden door.

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Prophilo®p zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Prophilo is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

Facials

4 opties
Vanaf € 35,-
De perfecte introductie tot cosmeceutische huidverzorging.

Peelings

2 opties
Vanaf € 85,-
Maak kennis met onze meest geavanceerde en actieve peelprocedures tot nu toe.

Microneedling

2 opties
Vanaf € 185,-
Helpt om rimpels, fijne lijntjes, grote poriën, littekens en brandwonden te verminderen.

Bindweefselmassage

2 opties
Vanaf € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

Verwijderen van rode vaatjes en pigmentvlekjes

7 opties
Vanaf € 50,-
Last van couperose of pigmentvlekjes? Met de Elvii VP Laser vermindert of verdwijnen couperose, bloedblaasjes, spinnetjes (spider naevi) en oppervlakkige pigmentvlekjes in zijn geheel.

Brow & Lash Treatments

6 opties
Vanaf € 17,50
Onze meest gevraagde schoonheidsservice geeft je prachtig gevormde en volle wenkbrauwen!

Permanent Make-Up Brows

1 optie
Vanaf € 350,-
Ben je het zat om iedere dag je wenkbrauwen bij te tekenen of wil je graag vollere wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien? Microblading is jouw oplossing!

Waxen

9 opties
Vanaf € 10,-
Snel en voor langere tijd verlost van overtollige haartjes die zachter terug groeien en minder last van ingroeiende haren. Wij verzorgen professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

Manicure & Pedicure

7 opties
Vanaf € 7,50
Geniet van mooie handen en voeten met long lasting CND Shellac!

Injectables

3 opties
Vanaf € 100,-
Injectables zijn niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen!

Informatie Alpha-H Liquid Laser

1 optie
Vanaf € 0,-
Wanneer je huid veroudert verliest ze door dalende hormoonspiegels tot 30% collageen en elastine, raakt de voorraad glycosaminoglycanen (vochtbindende moleculen) uitgeput en vertraagt de celvernieuwing. Gevolg: de huid verliest haar stevigheid en elasticiteit en wordt dunner, doffer, droger en gevoeliger. Het tegenovergestelde kan ook: de huid wordt juist vetter en krijgt last van onzuiverheden. OokRead more..