INJECTABLES

Daar waar de natuurlijke manier van huidverbetering niet voldoende werkt, kunnen injectables net wat meer resultaat geven, zodat de huid er mooier uit komt te zien. Denk aan een fronsrimpel tussen de wenkbrauwen, de verticale lijntjes boven de lippen of de wat diepere lijnen tussen de neus en lippen. Richmond Skin Clinic werkt samen met een cosmetisch arts om onze cliënten deze injectables behandelingen aan te kunnen bieden.


De verschillende soorten injectables

Wij begrijpen heel goed dat het soms onduidelijk is wat voor soort injectables er allemaal zijn en wat ze doen. Om die reden hebben wij een beknopt overzicht gemaakt van alle injectables die wij aanbieden. Uiteraard is het altijd mogelijk om een advies op maat te krijgen, plan hiervoor een vrijblijvend consult in. Vanzelfsprekend maken wij alleen gebruik van de allerhoogste kwaliteit injectables en is de cosmetisch arts volledig gekwalificeerd en zeer ervaren in het aanbrengen ervan.


Botox – oppervlakkige huidspieren ontspannen

Botuline toxine (botox) is een stof die ervoor zorgt dat de oppervlakkige huidspieren ontspannen. Deze spieren kunnen met de jaren strammer worden en de huid waar ze onder liggen meetrekken. Hierdoor ontstaan rimpels. Door middel van botox worden die spieren, en dus ook de huid daarboven, ontspannen en verdwijnen de rimpels geheel of gedeeltelijk. Een botoxbehandeling is ideaal voor de rimpels tussen de wenkbrauwen (frons), het voorhoofd en de “kraaienpootjes” bij de ogen. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Botox heeft het maximale effect na ongeveer 5-10 dagen en werkt circa 4-6 maanden (dit verschilt per persoon). Wij maken gebruik van het product Bocouture van de Duitse firma Merz.


Fillers – toevoegen van volume

Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur: een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Fillers zijn ideaal om lokaal volume toe te voegen in het aangezicht. Zo kun je bijvoorbeeld de diepe lijnen van de neus-lipplooi opvullen of extra volume aan de lippen toevoegen. Fillers zijn duurder dan botox, dit komt met name omdat het product zelf duurder is. Wel houdt het effect langer aan, meestal ruim een jaar. Wij maken gebruik van de Belotero fillers van de Duitse firma Merz en de Teosyal fillers van Teoxane uit Zwitserland.


Profhilo – Huidverstrakking en huidverjonging zonder operatie

Met het verstrijken van de jaren wordt de huid slapper en gaat het gezicht meer tekenen van ouderdom vertonen. Er ontstaan plooien, rimpels en hamsterwangetjes. Onze revolutionaire Profhilo behandeling biedt dan uitkomst. Profhilo is een hele milde vorm van hyaluronzuur en is specifiek bedoeld voor huidverbetering. Door middel van een aantal kleine injecties met hyaluronzuur, wordt de huid aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine. Een Profhilo behandeling zorgt voor een strakker en frisser uitziende huid, maar is minder geschikt om volumeverlies te behandelen. Na twee Profhilo behandelingen houdt het effect circa een jaar aan en kan het effect middels een jaarlijkse onderhoudsbehandeling worden behouden. Profhilo wordt gemaakt door de Zwitserse firma IBSA.

De behandeling met Profhilo
Op dag 1 en dag 30 worden op enkele plaatsen in het gelaat met een dunne naald fillers in de huid geplaatst. Na de behandeling start de huid met het aanmaken van collageen en wordt de huid strakker. Na ongeveer 2 maanden is het effect waarneembaar. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van Radiesse. Echter is de behandeling minder belastend en blijven de resultaten doorgaans langer zichtbaar. De prikjes zijn niet pijnlijk en er zijn na de behandeling nauwelijks blauwe plekken. Ongeveer 10 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar de injectables zijn ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van. Er is geen bijzondere nazorg nodig, waardoor je jouw dagelijkse bezigheden direct kunt hervatten.

Voor wie is een Profhilo behandeling geschikt?
Een Profhilo behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. De behandeling is zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huid verjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten. Bovendien kan de Profhilo behandeling worden ingezet als aanvulling op een andere behandeling, waaronder fillers.

Profhilo Body
De focus bij huidverslapping ligt meestal op het gezicht en hals, maar gebeurt ook op andere plaatsen van het lichaam zoals bovenarmen, buik en knieën. Speciaal voor de behandeling van deze gebieden is er nu Profhilo® Body: een anti-aging injectable behandeling met een grote hoeveelheid puur hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen, speciaal ontwikkeld voor behandeling van huidverslapping van het lichaam. Profhilo® Body zorgt voor diepe hydratatie en aanmaak van collageen en elastine, waardoor je huid strakker en stralender wordt. Een behandeling met Profhilo® Body duurt slechts 30 minuten en heeft nauwelijks hersteltijd.

Het hydraterende resultaat van een behandeling met Profhilo® Body wordt meestal na enkele dagen zichtbaar/voelbaar. Vanaf 6-10 weken na de eerste behandeling is het positieve effect steeds duidelijker. Dit komt omdat de aanmaak van collageen en elastine tijd nodig heeft. Voor een optimaal resultaat raden we aan om de Profhilo® Body behandeling na 1 maand te herhalen en daarna elke 9-12 maanden bij te werken. De duur van het effect verschilt per persoon en is afhankelijk van leeftijd, huidtype, levensstijl.

Profhilo® Body Kit
De Profhilo® Body Kit is een compleet behandelpakket om de huid zowel in de kliniek als thuis in optimale conditie te brengen. Het bevat 2 voorgevulde Profhilo® Body spuiten van elk 3 ml ultra puur hyaluronzuur (48 mg hoog & 48 mg laagmoleculair gewicht). Dit is voldoende voor de behandeling van 2 zones (bijvoorbeeld bovenarmen) of 2 behandelingen van 1 zone (bijvoorbeeld buik). Daarnaast bevat het Profhilo® Figura Body Patches die in de kliniek gebruikt worden om de huid na de behandeling direct te kalmeren en te hydrateren. Tenslotte bevat het een flacon Profhilo® Figura Body Cream voor thuisonderhoud. Deze bewezen effectieve crème trekt snel in en heeft een zijdezachte, rijke textuur.


Radiesse – huidverbetering én extra volume

Radiesse is in feite een combinatie van fillers en Profhilo. Radiesse zorgt ervoor dat de huid strakker wordt, maar kan ook volumeverlies behandelen. Radiesse is een combinatie van hyaluronzuur en calcium, deze combinatie zorgt voor een krachtige en veilige werking. Radiesse wordt ook veel gebruikt in het ziekenhuis, onder andere door de KNO-arts bij verslapte stembanden en door de orthopedisch chirurg bij verslapte kniebanden. Een Radiesse behandeling werkt net als fillers ongeveer een jaar. Radiesse wordt gemaakt door de Duitse firma Merz.


Plan een afspraak voor injectables met één van ons cosmetisch artsen

Lex Engberts, cosmetisch arts is BIG geregistreerd en lid van de NVCG (Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde) heeft uitgebreide ervaring op het gebied van injectables. Hij heeft een passie voor esthetiek en cosmetische geneeskunde en deelt dit graag door middel van het aanbieden van zijn diensten op dit gebied. Hij onderscheidt zich door zijn vakinhoudelijke kennis en technische vaardigheden, zeer groot esthetisch inzicht en hoog gevoel voor kwaliteit

Imraan Muradin is sinds 2015 werkzaam als arts en heeft zijn studie Geneeskunde gevolgd  aan het Leids Universitair Medisch Centrum. Imraan is is BIG geregistreerd en lid van de NVCG (Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde). Sindsdien heeft hij in diverse ziekenhuizen en hoogstaande klinieken gewerkt. Met een reeds een zeer groot aanbod aan tevreden patiënten door heel Nederland is Imraan de geschikte arts voor uw behandeling. Met een nauwkeurig blik en oog voor precisie in combinatie met uitmuntende handvaardigheid verricht hij zijn behandelingen met uiterste finesse, zodat u de beste resultaten krijgt.

INJECTABLES
Behandelingen Tijd Prijs
Botox 1 zone 15 min € 99,-
Botox 2 zones 15 min € 189,-
Botox 3 zones 15 min € 279,-
Botox wenkbrauwlift (alleen in combinatie met één of meerdere zone(s)) 15 min € 49
Botox Gummy Smile 15 min € 49,-
Botox kaakspieren (bij knarsetanden) 15 min € 295,-
Botox overmatig transpireren (beide oksels) 15 min € 395,-
Fillers Lipvolume / contour 0,6 ml 15 min € 295,-
Fillers Lipvolume / contour 1,0 ml 15 min € 375,-
Fillers Lipvolume / contour 1,2 ml 15 min € 425,-
Fillers Neuslipplooi 15 min € 375,-
Fillers Lijntjes rondom de mond 15 min € 375,-
Fillers Marionet lijntjes 15 min € 375,-
Fillers Wallen / Traangoot 15 min € 375,-
Fillers Wangen extra volume 15 min € 495,-
Profhilo 15 min € 295,-
Radiesse 1,5 ml. 15 min € 449,-
Radiesse 3,0 ml. 15 min € 799,-
Profhilo Body Kit 30 min € 695,-
Profhilo Body twee behandelingen met interval van 1 maand 30 min € 1.299,-
Maak afspraak
The next generation skin treatment Maak afspraak

Behandelingen

FACIALS

0 opties
Vanaf € -
Van traditionele tot huidverbeterende gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

0 opties
Vanaf € -
Je hebt peelings en peelings, welke geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

0 opties
Vanaf € -
Peeling & Microneedling & LED Light: het gouden trio bij huidverslapping!

FACE GYM

0 opties
Vanaf € -
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

ACNE

0 opties
Vanaf € -
Acne: een probleem niet alleen voor jongeren! Wij helpen je er graag van af!

LASERONTHAREN

0 opties
Vanaf € -
Laserontharen met de beste apparatuur! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

HUIDONEFFENHEDEN VERWIJDEREN

0 opties
Vanaf € -
Bloedblaasjes, steelwratjes, bultjes, verstopte poriën: alle huidoffenheden verwijderen we graag voor je!

PERMANENTE MAKE-UP

0 opties
Vanaf € -
Ga voor een natural look met (semi-) permanente make-up!

INJECTABLES

0 opties
Vanaf € -
Injectables, subtiel en natuurlijk: niemand die het ziet behalve jijzelf!

WAXEN

0 opties
Vanaf € -
100% haarvrij met professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.

BEENVATEN LASERBEHANDELING

0 opties
Vanaf € -
Stoor jij je aan vaatjes op je benen? In onze vestiging in Heemstede helpen we je er graag van af!