INJECTABLES


Injectables zijn bijna niet meer weg te denken uit onze huidige schoonheidsbehandelingen. Daar waar de natuurlijke manier van huidverbetering niet afdoende werkt, kan een injectable net wat meer resultaat geven, zodat de huid er mooier uit komt te zien. Denk dan aan een fronsrimpel tussen de wenkbrauwen en de verticale lijntjes boven de lippen en de wat diepere lijnen tussen de neus en lippen. Om onze cliënten ook dat te kunnen aanbieden, werkt Richmond Skin Clinic samen met een cosmetisch arts.

 

Injectables Richmond Skin Clinic

Wij begrijpen heel goed dat het soms onduidelijk is wat voor soort injectables er allemaal zijn en wat ze doen. Om die reden hebben wij een beknopt overzicht gemaakt van alle injectables die wij aanbieden. Uiteraard is het altijd mogelijk om een advies op maat te krijgen, plan hiervoor een vrijblijvend consult in. Vanzelfsprekend maken wij alleen gebruik van de allerhoogste kwaliteit injectables en is de cosmetisch arts volledig gekwalificeerd en zeer ervaren in het aanbrengen ervan.

 

Botox – oppervlakkige huidspieren

Botuline toxine (botox) is een stof die er voor zorgt dat de oppervlakkige huidspieren ontspannen. Deze spieren kunnen met de jaren strammer worden en de huid waar ze onder liggen meetrekken. Hierdoor ontstaan rimpels. Door middel van botox worden die spieren en dus ook de huid daarboven ontspannen en verdwijnen de rimpels geheel of gedeeltelijk. Dit is ideaal voor onder andere de rimpels tussen de wenkbrauwen (frons), het voorhoofd en de “kraaiepootjes” bij de ogen. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden voor het gebruik van botox. Botox heeft het maximale effect na ongeveer 5-10 dagen en werkt circa 4-6 maanden, dit verschilt per persoon. Wij maken gebruik van het product Bocouture van de Duitse firma Merz

 

Fillers – toevoegen van volume

Fillers zijn gemaakt van hyaluronzuur, een stof die van nature in het lichaam voorkomt. Fillers zijn ideaal om lokaal volume toe te voegen in het aangezicht. Dit kan bijvoorbeeld op een plek van volumeverlies, denk hierbij aan de diepe lijnen van de neus-lipplooi, de wangen e.d. Ook is het geschikt om extra volume toe te voegen aan bijvoorbeeld de lippen. Fillers zijn duurder dan botox, dit komt met name omdat het product zelf duurder is. Wel houdt het effect langer aan, meestal ruim een jaar. Wij maken gebruik van de Belotero fillers van de Duitse firma Merz

 

Profhilo – huidverbetering

Profhilo is een hele milde vorm van hyaluronzuur en is specifiek bedoeld voor huidverbetering. Door middel van een aantal kleine injecties met hyaluronzuur wordt de huid aangezet tot het aanmaken van collageen en elastine. Dit product zorgt voor een duidelijk strakkere en frisser uitziende huid maar is minder geschikt om volumeverlies te behandelen. Het kan op verschillende plekken worden toegepast zoals het aangezicht, de hals, de handen enz. Na twee behandelingen houdt het effect circa een jaar aan en kan het effect worden onderhouden met elk jaar een onderhoudsbehandeling. Profhilo wordt gemaakt door de Italiaanse firma IBSA.

 

Radiesse – huidverbetering én extra volume

Radiesse is in feite een combinatie van Fillers en Profhilo, het zorgt ervoor dat de huid strakker wordt maar kan ook volumeverlies behandelen. Radiesse is een combinatie van hyaluronzuur en calcium, deze combinatie zorgt voor een krachtige en veilige werking. Radiesse wordt ook veel gebruikt in het ziekenhuis, onder andere door de KNO arts bij verslapte stembanden en door de orthopedisch chirurg bij verslapte kniebanden. Radiesse werkt net als fillers ongeveer een jaar. Radiesse wordt gemaakt door de Duitse firma Merz.

 

Agenda

Lex Engberts, cosmetisch arts, BIG geregistreerd heeft uitgebreide ervaring op het gebied van injectables en werkt op onze beide locaties. Hij heeft een passie voor esthetiek en cosmetisch geneeskunde en deelt dit graag door middel van het aanbieden van zijn diensten op dit gebied. Hij onderscheidt zich door zijn vakinhoudelijke kennis en technische vaardigheden, zeer groot esthetisch inzicht en hoog gevoel voor kwaliteit.

Delft

  • Dinsdag 5 oktober

Voor het maken van een afspraak in Delft graag bellen met 06-19 09 02 27!

Heemstede

  • Zaterdag 9 oktober
  • Zaterdag 13 november

Voor het maken van een afspraak in Heemstede graag bellen met 06-58 79 44 06 of maak je eigen afspraak via de online agenda!

Wassenaar

  • Zaterdag 2 oktober
  • Zaterdag 30 oktober
  • Donderdag 25 november

Voor het maken van een afspraak in Wassenaar graag bellen met 06- 83 39 81 08 of maak je eigen afspraak via de online agenda!

Mailen kan ook naar info@richmondskinclinic.nl

INJECTABLES
Treatments Time Price
15 min € 99,-
15 min € 189,-
15 min € 279,-
15 min € 39,-
15 min € 295,-
15 min € 395,-
15 min € 295,-
15 min € 375,-
15 min € 425,-
15 min € 375,-
15 min € 375,-
15 min € 375,-
15 min € 375,-
15 min € 495,-
15 min € 295,-
15 min € 695,-
15 min € 449,-
15 min € 799,-
Make appointment

Profhilo – Huidverstrakking en huidverjonging zonder operatie

Met het verstrijken van de jaren wordt de huid slapper en gaat het gezicht meer tekenen van ouderdom vertonen. Er ontstaan plooien, rimpels en hamsterwangetjes. Een huidverstrakkende behandeling zou dan uitkomst bieden.

Tot dusver was een facelift hiervoor de aangewezen behandeling. Tegenwoordig behandelen we dit ook met onze revolutionaire Profhilo. Een behandeling met Profhilo kent bovendien nauwelijks hersteltijd.

De behandeling met Profhilo is eenvoudig: op dag 1 en dag 30 worden op enkele plaatsen in het gelaat met een dunne naald fillers in de huid geplaatst. Na de behandeling start de huid met het aanmaken van collageen en wordt de huid strakker. Na ongeveer 2 maanden is het effect waarneembaar.

Met Profhilo kan ook heel goed huidverstrakking op andere plaatsen van het lichaam bereikt worden. Zo kunnen de handen, hals en buik verstevigd worden en kan hiermee een heel fraai en natuurlijk resultaat bereikt worden. De resultaten zijn vergelijkbaar met die van Radiesse. De behandeling is echter minder belastend en de resultaten zijn doorgaans langer durend.

De behandeling wordt over het algemeen goed verdragen. De prikjes zijn weinig pijnlijk en er zijn na de behandeling nauwelijks blauwe plekken. Ongeveer 10 minuten na de behandeling kunt u nog kleine bultjes zien van waar het product is ingespoten. Daarna ziet u er niets meer van.

Gedurende de 28 dagen die volgen zal het product de huid aanzetten zich beter te hydrateren en verstevigen. Na 30 dagen doet u een tweede behandeling en 8 weken na de eerste behandeling gaat u het resultaat zien.

De huid behoeft geen bijzondere nazorg. U kunt direct uw dagelijkse bezigheden weer hervatten.

Een Profhilo behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 30 jaar die huidverslapping tegen wil gaan. De behandeling is zeer geschikt voor cliënten die een natuurlijk huidverjongend effect willen en de stap naar een “echte” filler (nog) niet zien zitten of in combinatie met een filler behandeling of als aanvulling op een andere behandeling.

De behandeling is snel, nauwelijks pijnlijk en de kans op bijwerkingen is door het natuurlijke materiaal klein. Het gezicht wordt behandeld met 5 injecties aan beide kanten. Hierdoor is het ook prima in te plannen tussen je werkzaamheden door.

Het is afhankelijk van de conditie van de huid hoelang deze verbeteringen zichtbaar blijven. Geadviseerd wordt om 1 of 2 keer per jaar een losse behandeling te ondergaan om het resultaat te behouden. Immers: het verouderingsproces gaat gewoon door.

Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt. Wanneer deze stof geïnjecteerd is, wordt deze uitermate goed door de huid verdragen. De mogelijke neveneffecten van een behandeling met Profhilo zijn milde zwelling, roodheid en soms een paar blauwe plekjes. Dit wordt eerder veroorzaakt door de injecties dan door het product zelf en zal snel verdwijnen.

Profhilo is sinds 2015 op de markt en wordt sindsdien wereldwijd veel gebruikt, waarbij tot op heden nog geen bijwerkingen anders dan bovengenoemde, zijn gerapporteerd. Dit is toe te schrijven aan het feit dat het een zeer pure vorm van hyaluronzuur betreft.

NIEUW! Hals facelift

Dankzij een combinatie van bestaande technieken, te weten botox en Profhilo, is er een revolutionaire nieuwe behandeling ter verjonging van de hals ontwikkeld. Door deze techniek worden zowel de oppervlakkige spieren als de huid zelf aangepakt. De hals wordt duidelijk jonger, soepeler én beter gehydrateerd.

De behandeling is als volgt, op dag 1 wordt er botox aangebracht (40Eenheden), twee weken hierna wordt er vervolgens de eerste Profhilo behandeling toegepast. Dit wordt vier weken later herhaald. Dit zal uiteindelijk gaan zorgen voor een spectaculair resultaat zonder dat er een mes aan te pas komt! Dit resultaat houdt zeker 6-9 maanden aan.

Normaal zijn de kosten voor deze behandeling €800 wij kunnen deze therapie echter als pakket voor slechts €695 aanbieden!

Maak een afspraak of neem contact op voor meer informatie!

The next generation skin treatment Make appointment

Treatments

6 WEEK TO GLOW PROGRAM

1 option
From € 395,-
Schrijf je nu in voor ons 6 weeks to GLOW program. What’s in it: Een combinatie van 3  professionele peelings, bindweefselmassage en lichttherapie. Plus een dagelijkse huidverbeteringsroutine, geeft u een GLOW resultaat in slechts 6 weken. Het is mogelijk om slechts één enkele peeling te ondergaan, maar met een kuur van 3 behandelingen kun jeRead more..

FACIALS

5 options
From € 45,-
Van tradioionele tot clinische gezichtsbehandelingen met altijd hetzelfde doel: jouw huid in optima forma krijgen!

PEELINGS

5 options
From € 85,-
Je hebt peelings en peelings, welke is geschikt is voor jouw huid leggen we graag aan je uit.

MICRONEEDLING

3 options
From € 149,-
Peeling & Microneedling & LED Light: het gouden trio bij huidverslapping!

BINDWEEFSELMASSAGE

2 options
From € 65,-
Een jong, strak en rimpelvrije huid heeft een goede kwaliteit bindweefsel.

ACNE

3 options
From € 45,-
Acne: een probleem niet alleen voor jongeren! Wij helpen je er graag van af!

DIOLAZE LASERONTHAREN

35 options
From € 0,-
Diolaze Laser! Voor je het weet ben je verlost van overtollige haargroei.

PERMANENTE MAKE-UP

11 options
From € 0,-
Ga voor een natural look met (semi-) permanente make-up!

INJECTABLES

18 options
From € 39,-
Injectables, subtiel en natuurlijk: niemand die het ziet behalve jijzelf!

WAXEN

9 options
From € 10,-
100% haarvrij met professionele waxbehandelingen op alle delen van het lichaam.