Afspraak maken

Terug

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een perfecte behandeling om de huid een boost te geven! De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de doorbloeding in de huid, de afvoer van afvalstoffen stimuleert en zuurstofrijk bloed naar de cellen brengt.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage Behandelingen

01/
SKNGM!
SKNGM (skingym) is hét sportschool concept voor de huid. We zetten de huid actief aan het werk met onze high impact full face work-outs. Tijdens de behandelingen pakken we niet alleen de huid, maar ook de onderliggende spieren en aanhechtingen aan met onze eigen, unieke manuele lifting & sculpting technieken. Nu horen we je denken: ‘oh, maar ik heb al (meerdere) bindweefseltechnieken gehad.’ Wij beloven je: onze aanpak gaat echt nog een flinke stap verder. SKNGM is namelijk een totaalconcept. We werken niet alleen met unieke manuele technieken, maar ook met speciale SKNtools waarmee we verklevingen losmaken en de diepere huidlagen en spieren stimuleren of juist helpen ontspannen. Daarnaast voorzien we de huid tijdens de work-outs van de juiste energie en voedingsstoffen met onze eigen ontwikkelde SKNproducts.
01/
SKNGM! MET LED Collageenlicht
Deze totaalaanpak staat garant voor celvernieuwing, een verhoogde aanmaak van o.a. collageen, elastine en reticuline, meer volume, verstrakking van de contouren en een liftende, verstevigende werking van binnenuit. SKNGM! is een perfect alternatief voor wie injectables nog een stap te ver is en graag op een natuurlijke manier aan de huid wil werken. Mochten fillers en botox al wel tot jouw tools behoren, dan is SKNGM! dé manier om de resultaten van deze behandelingen optimaal te houden (hou er wel rekening mee dat er 2 weken tussen het zetten van injectables en SKNGM! zit).
01/
SKNGM! Kuur 8x met 10% korting
NEW! WORK THAT SKIN MET SKNGM! Collageen aanmaken, contouren verstevigen, liften en verstrakken. Sounds good, right? Je hoeft alleen maar deel te nemen aan onze SKNGM! Inside note: je wordt er niet eens moe van. In deze 45 minuten facial workout worden door onze gym-masters spieren gestrecht en aan het werk gezet, doorbloeding gestimuleerd en voedingsstoffen optimaal getransporteerd naar de cellen. Zijn injectables jou nog een stap te ver of wil je het resultaat hiervan optimaliseren. Dan is deze Gym-class ook zeker iets voor jou. Schrijf je nu in voor Richmonds’ SKNGM! KUUR en ontvang 10% korting. Je betaalt voor een kuur nu €499 in plaats van €552!
01/
Klassieke Bindweefselmassage
Bindweefselmassage is een perfecte behandeling om de huid een boost te geven! De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de doorbloeding in de huid, de afvoer van afvalstoffen stimuleert en zuurstofrijk bloed naar de cellen brengt.
01/
Klassieke bindweefselmassage met LED Collageenlicht
Bindweefselmassage is een perfecte behandeling om de huid een boost te geven! De behandeling heeft als doel de huidconditie te verbeteren waardoor deze er jonger, frisser en strakker uit komt te zien. Het is een anti-aging behandeling die onder andere zorgt voor verbetering van de doorbloeding in de huid, de afvoer van afvalstoffen stimuleert en zuurstofrijk bloed naar de cellen brengt. Direct na de massage zorgt het LED ervoor dat de fibroblasten nog meer energie krijgen om collageen aan te maken. Een perfect duo!
01/
Klassieke Bindweefselmassage Kuur 7+1 GRATIS
Na de eerste behandeling is er al resultaat te zien. Voor het meest optimale resultaat is het nodig dat de behandelingen in kuurvorm worden ondergaan. Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van de indicatie, de leeftijd en de huidconditie. Als het gewenste resultaat is bereikt, adviseren wij om maandelijks voor een onderhoudsbehandeling terug te komen. Wij houden jouw huid dan in de gaten en zorgen ervoor dat het resultaat behouden blijft. Preventief voor huidveroudering zijn er ongeveer 6 behandelingen nodig en voor de overige indicaties ongeveer 10 tot 15 behandelingen. De behandelingen vinden één keer per week plaats.

Boek een gratis intake

Wij nodigen je graag uit om een afspraak te maken voor een intake gesprek. We kunnen dan jouw wensen in kaart brengen en vervolgens de juiste behandeling voor je inplannen. Soms is het ook nodig om een huid voor te bereiden met thuisproducten voordat we een behandeling veilig kunnen uitvoeren. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

Populaire behandelingen

/