Afspraak maken

Terug

Dermapen4 Microneedling i.c.m. LED

Duur 60 min
Kosten € 185
Locatie Heemstede, Wassenaar

About this treatment


Bij medisch microneedlen wordt gebruik gemaakt van een Dermapen. De unieke Dermapen behandeling is een zeer veilige manier om de huid te ‘triggeren’, om zo het genezingsproces te stimuleren. Dit resulteert in verjonging van de huid, een zichtbaar gladdere huidstructuur en vermindering van (acne-)littekens. Medisch microneedlen is o.a. geschikt voor huidverslapping, pigmentverstoringen, (acne-)littekens en de algehele conditie van de huid verbeteren!

Een Dermapen4-behandeling is een vorm van microneedling die wordt uitgevoerd met behulp van de Dermapen4. Microneedling is een cosmetische procedure waarbij kleine naaldjes in de huid worden gebruikt om microscopische gaatjes te creëren. 

Tijdens een Dermapen4-behandeling worden de naaldjes van de pen op een gecontroleerde manier in de huid geprikt. Dit stimuleert de natuurlijke genezingsrespons van de huid, waardoor de productie van collageen en elastine wordt gestimuleerd. Collageen en elastine zijn eiwitten die de huid stevigheid en elasticiteit geven.

De Dermapen4 heeft verschillende instelbare naaldlengtes, waardoor de behandeling kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van de huid. Het kan worden gebruikt voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van littekens (zoals acne littekens), het verfijnen van poriën en het verminderen van hyperpigmentatie.

Een Dermapen4-behandeling kan worden uitgevoerd op verschillende delen van het lichaam, waaronder het gezicht, de nek, het decolleté en de handen. Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van de individuele huidconditie en het gewenste resultaat. Over het algemeen wordt aanbevolen om meerdere sessies te ondergaan voor optimale resultaten.

Het is belangrijk om een Dermapen4-behandeling te laten uitvoeren door een getrainde huidspecialist om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en effectief wordt uitgevoerd. Na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn, maar dit zou binnen een paar dagen moeten verminderen. Het is belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon en om de instructies van de professional op te volgen voor de juiste nazorg van de huid.

Combinatie
Bij Richmond Skin Clinic zijn we altijd op zoek naar behandelingen met de beste resultaten. De ervaring leert dat een combinatie van microneedling, peeling en LED licht betere resultaten geeft dan alleen needlen. Wij kiezen heel bewust voor LED licht, omdat het o.a. zorgt voor vermindering van ontstekingen, versnelling van wondgenezing en een betere opname capaciteit van producten. De behandeling wordt afgesloten met de Cover Recover, welke de huid zal camoufleren, beschermen en genezen, zodat je onmiddellijk je dagelijkse bezigheden kunt hervatten.

Populaire behandelingen

/